GldnUysll deniz0718 emin deglm ama belki bulunabilir aslinda manavlarda hala ayva satiliyor o sekilde alip yapilsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Ciara93 BsrArif lansinoh kullanmayı bırakma bi kaç güne anca toparlar. Emzirme öncesi ve sonrası sütünle bolca ıslat meme ucunu cnm benim bu şekilde geçti
BsrArif Minikanne06 kullanıyorum hiç işe yaradığı Yok. Canım kızım da da aynı olmuştum onu kullanmıştım
Minikanne06 BsrArif doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş eşimin teyzesi doğum yaptı bir ay önceden kullanmaya başladı hic catşak yarası olmamış sanırım yara olduktan sonra farketmiyor.. yara ve yanık kremleri oluyo onu denesen bi belki iyi gelir
FatmaOrhan BsrArif bende göğüs Kalkan’ı kullandım ama çocuk zorlanıyor onunla emmeye tam çekemiyor sütün çoğalması için o çocuğun direk rahat çekim yapması lazım ben eczanede özel krem yaptırdım yani göğsüm hem kanıyordu hem kabuk tu o kadar kötüydü o yaptırdığım krem 2 gün içinde iyileştirdi yine aynısından yaptırıcam doğumum olmadan ☺️
BsrArif Glnur kullanıyorum ama zannetmiyorum faydası olsun kızım da da kullanıyordum fayda etmemişti şimdi de kullanıyorum
Mus-sak deniz0718 Ayva Mevsimi Akdeniz’de ,, Büyük Alışveriş Merkezlerinde Vardır ,, Kendiniz Alıp yapsanız Daha Etkili Olur ..
SevdaTacoluBakr Neler sürmedimki kremlere bi suru para verdim ama fayda etmedi cocu emzirirken ağzıma bez koyar ısıridim açısından. . 7 ay kanadı gogus uçlarım bebek kan yütuyor diye dr 1 2 gün emzirme bile dedi yani en son eczanede Evitamini patlatilip içindeki yağı surdum ve kakao yağı bunlar çok iy geldi bilginiz olsun
Ahmedinannesi BsrArif lansinoh krem sayesinde yaralarım tam başlarken geçti.Hala kullanıyorum hiç acım ağrım yok çok şükür🤗
Nilemyus Minikanne06 BsrArif lansinoh bir numara bu konuda kremi sürüp çocuğu rahatlıkla emzire bilirsin. Bebeğe hiçbir zararı yok. Emzirdikten sonra memeyi iyice temizle kremi tekrar sür. İlk emzirmede göğüs ucu şekilleniyor gelişiyor bu dönemde sancılı oluyor.
Umut_umut Silverette gümüş kapakların 2 güne iyileştirdiğini okudum, dinledim her yerde. Biraz pahalı ama maddi imkanınız varsa denemeye değer..
damladerin BsrArif lansinoh diye bir krem var gogus ucu kremi ondan kullanabiirsn arkadasm onerdi banada dogumdan once kullan dedi iyi.gelr dedi
Melos BsrArif BsrArif lansinoh krem var lanolin de yazıyor üstünde herkes övüyor hatta hamileyken başlayın kullanmaya diyorlar Doğuma 1 ay kala. Ben başladım bakalım nasıl olacak bilmiyorum ama herkes memnun istersen bi dene. 10ml ve 40 ml var. Fakat 10ml tester kadar diyorlar haberin olsun