Kbra91 BsrArif göğüs yaraları için kantoron yağı %100 fayda görüceksiniz birde avent in yada chionun göğüs kalkanını takın
sarya21 Krem kullandın mı ? Zeytin yağı sür yumuşasın birde dr bana demişti ki her emzirmeden önce ve sonra temizle emzirmeden sonra karbonatlı su ile sil emzirmeden öncede sade suyla temizle belki işe yarar allah yardım etsin geçmiş olsun
BsrArif Minikanne06 kullanıyorum hiç işe yaradığı Yok. Canım kızım da da aynı olmuştum onu kullanmıştım
Nilemyus Minikanne06 BsrArif lansinoh bir numara bu konuda kremi sürüp çocuğu rahatlıkla emzire bilirsin. Bebeğe hiçbir zararı yok. Emzirdikten sonra memeyi iyice temizle kremi tekrar sür. İlk emzirmede göğüs ucu şekilleniyor gelişiyor bu dönemde sancılı oluyor.
Sedatasdan Gümüş göğüs uclarına takılan metal aparatlar var canım özel yapım onun de iyi geldiğini duymuştum
bsraanne bir de marul yaprakları konuyor koca karı ilacı gibi gorunsede birkaç arkadaşımı çok rahatlatmıştı. bir arkadaşım da silverette gümüş kapaklarla çözüm buldu. umarım bian önce geçer 😏
ArzuGl Silverette gümüş göğüs kapakları var. Gümüş tedavi edici olduğu için göğüs uçlarını onarıyor. İnternette siteden bakabilirsin.
GldnUysll Yedi sekiz tane ayva cekirdegini yarim.cay bardagi suya koyup karistirarak.jel yapin göğsünüze sürün bebegi emzirirkende yikamayn zaten dogal birsey zarari olmaz her emzirmwden sonra sürün faydasi olur
Glnur Lansinoh lanolin bende iki ay cektım naptıysam gecmedi bu kremi bir haftadır kullanıyorum gözle görülür bir etki oldu yaram düzeliyor acı da cok az kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum hem yıkamak silmek da gerekmıyor emzirirken doğal
BsrArif Glnur kullanıyorum ama zannetmiyorum faydası olsun kızım da da kullanıyordum fayda etmemişti şimdi de kullanıyorum
GldnUysll deniz0718 emin deglm ama belki bulunabilir aslinda manavlarda hala ayva satiliyor o sekilde alip yapilsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Mus-sak deniz0718 Ayva Mevsimi Akdeniz’de ,, Büyük Alışveriş Merkezlerinde Vardır ,, Kendiniz Alıp yapsanız Daha Etkili Olur ..
Ceyla56 BsrArif Gögüslerine takman icin silikon uclar var.. Ucunu ve kahverengi olan kismini tamamen kaplayanlardan.. tamamen bi hayat kurtaricisiymis 👍😁
Oglununannesi BsrArif ben emzirmeden önce sütümü sürerdim yara olmuş kabuk tutmuştu hem sağ hem emzir.. lansinoh da kullandım bi kaç kere dha yara olmadı 🙂ama her emzirmeden önce sütümü sürdüm .. soğanında faydası olduğunu söylediler ama denemediğim için bişey diyemeyeceğim
Maliefem BsrArif ben 1 ay önce Doğum yaptım şimdi ki diyeceğimi yap hemen geçiyor canım bende aynı sıkıntıyı çektim 1 tane soğanı rendele suyunu ve rendelenmiş olan soğanı göğsüne sür sopan parçaları göğsünde kalsın hemen streçle şade göğsünü 20 dk dursun acısını çekiyor sızlıyor biraz ama sonrasında hemen duş al iyice yıka oksa bebek tutmuyor kremini de sür yumuşacık oluyor geçmiş olsun Doğum sancından kötü oluyor valla 😔😔
Asli2663 Lansinoh kullanıyorum ben duyduğum için henüz doğurmadım. Bir de ozonlaştırılmış zeytinyağı her derde deva imiş burda okumuş ve araştırmıştım ecZaneden bulabilirsin.