[silindi] 11+1 olduk şuanlık bizde bir sıkıntı yok 1 hafta sonra kontrolüm var sizde belirtiler nelerdirrr haydi sohbete taze anneler🌼
Didemmmmm [silindi] bizde 11+1 iz aynıymışız 😉 ara ara. Mİde bulantım oluyor canım ekşi acı tuzlu şeyler istiyor. Normalde çikolatasız yapamam ama 3 aydır canım hiç istemiyor.
Yavuzun1annesi2 [silindi] yaa aynıyız bende 11+1 günlüğüm pazartesi gitmeyi düşünyorum detaylı için doktorla henüz konuşmadım bakalım pazartesi günü gidersem belli olur heralde cinsiyet tahimi yapar inşallah 😃😃😃
[silindi] Merve13azra benimde 1 hafta sonraya verdi ikili taramayı inşallah güzel haberler alırız😊 kasık ağrısı veya farklı bi belirtiniz var mı benim ilk haftalarda kasık ağrılarım fazlaca oldu ama suan hamile olduğumu hissetmiyorum bile sizde nasıl acaba
Fatmanurvehashas Merve13azra ben de ikili tarama icin gidecegim de normal randevu aldim sorun olmaz de mi? Yoksa onun icin ayri bir gun mu veriyorlar? Biliyor musunuz acaba
[silindi] Didemmmmm yaa evet aynıyıız🥰 bende tatlıdan tamamen soğudum hiç canım istemiyor mide bulantımda yok ama iştahım eskisi gibi değil pek yiyemiyorum🤷🏻♀️
humasultan3443 Ben 11+3üm salı günü kontrolüm ve testim var inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz inan bazen hamile olduğumu unutuyorum ilk başlarda belirtim vardı hafif mide bulantısı ve özellikle kasık karın ağrısı ama şimdi çok nadir oluyor 😊🥲
[silindi] humasultan3443 gerçektenn aynı şekilde ilk zamanlar her gün ağrı çekerdim şuan çook nadiir ani harekette veya merdiven cıkıp yoruldugumda sancı oluyor 10 saniye sürüp geciyor insallah saglıklıdır bebislerimizde☺️
[silindi] Fatmanurvehashas benim doktorum 12 haftalıkken gel detaylı bakalım dedi sadece yapar diye düşünüyorum kuzum herhangi bir randevu almadım ikili icin arayıp bilgi al istersen doktorundan belki ikili tarama icin ayrı randevu veriliyordur😊
GizMeh Gece 12 de tam 11 haftalık oluyoruz 🤗 benim de perşembe günü randevum var ikili test için. Yani 4 gün sonra
humasultan3443 [silindi] evet evet aynen öyle yorulduğumda ayakta çok kaldığımda fark ediyorum çok şükür onun haricinde büyük sıkıntılarım olmuyor 🙆🏻♀️
Didemmmmm [silindi] aynen bende öyleyim canım ya 3 ayda 2 kilo verdim. İştahım çok yok yeniş ol ak için yiyorum. Hangi şehirdesin canım ilk gebeliğin mi
Didemmmmm [silindi] benimde ilk gebeliğin iim Ankara dayım bende Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕