SevdaBati Bende 28+5 im 😍 hareketlerim agirlasti artik ama cok sukur ona kavusmam yaklastikca her sey kolaylasiyo . Tek sorunum 4 yirmilik disimmmm ayni anda cikmaya basladi ve ciddi agriyo☹️
Asyaayaz1 SevdaBati 20 lik diş ağrısını bende yaşadım çok zor gebelikte daha çok zor olsa gerek doktorunuza bildirin 6 ay sonrası diş problemlerine izin veriyorlar belki sıkışma vs olabilir kontrol olmuş olursunuz geçmiş olsun🤲
Masalannesii Asyaayaz1 aminn hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallah ❣🙏 aklıma takıldı ben seni hâlâ çıkartamadım ama 😂😂
Cicekler Asyaayaz1 28+3 beni hala en çok yoran şey bulantılarım geçmiyor kurtulamadım bir türlü. Üstüne plasenta previayım geçen kanamadan hastaneye yattım ama yine de en çok bulantı zorluyor
Masalannesii Papatyams_2021 bende mide yanması yaşıyorum eşim dondurma alayım geçer dedi ıyi dedim git al gel bari😂 tabi bu saate nerden bulucak bilmiyorum😂
Masalannesii Asyaayaz1 kaç yaşındasın fotoğrafta genç ve güzel görünüyorsun🤭 evet hangi posta baksam senin yorumunu görüyorum 😂
SevdaBati Asyaayaz1 cok tesekkur ederim pazartesi gunu gidecegim insallah 🥰insallah sorunsuz evlatlarimizi kucagimiza alalim hepimiz ☺️☺️
HavvaMerve Asyaayaz1 29+2 den selamlar ☺️ Gece uykusuzluk başladı ve ağırlaşmalar iki dakika mutfakta ayakta duruyum ayaklarım fil gibi şişiyor 😂 birde migren agrım olmasa çok güzel olacak 🤦🏻♀️
HavvaMerve Asyaayaz1 Sabaha kadar oda oda geziyorum 😂🤦🏻♀️ Bir uyanıyorum oturma odasın da bir uyanıyorum yatak odası 😂 aşırı sıçak birde nefes alınmıyor bunaldıkça bunalıyorum 🤦🏻♀️
Periwashere Ya ben de 2 saat sonra 28im :)) valla bi bayilcakmis hissi geliyor uzun sure ayakta kalinca bu hafta basladi. Fenalik hissi boyle tam anlatamiyorum
Asyaayaz1 Periwashere işte tamda öyleyim duşa girip çıkıyorum yine aynı şeyi yaşıyorum fenalık basıyor gibi oluyor insan🌸🙈