Ecrinveannesi78 Doğuma 1 ay kaldı güzel anneler sütüm gelmezse yetmezse diye yinede doğum çantama mama koymayı düşünüyorum. Ama hangi marka iyidir nasıldır hiç Bi fikrim yok. Mama konusunda tecrübeli olan anneler fikir verirse çok sevinirim.
Sedasmsk Ecrinveannesi78 bende az önce arkadaşıma sordum oda hastane veriyor ama markası iyi değil kabız yapiyo biz sma aldik çok memnunuz dedi
HavvaMerve Ecrinveannesi78 Aptamil aşırı gaz yapıyor tercih etme derim ben kızıma Sma kullanmıştım hipp de iyi diye duydum etrafımda çok kullanan var şimdi ki kızım da galiba hipp alacağım denerim eğer aşırı gaz kusma yaparsa Sma ya geçeceğim 🤷🏻♀️ ☺️
BusraUras Ecrinveannesi78 hipp organic combiotic bebek sütü aldım ben. Bende hastane çantama koyacağım. Ablam kullandı memnun kalmıştı. Bende aldım. Bakalım inşallah gerek olmaz ama gerek olursa da memnun kalalım 😊
Ecrinveannesi78 Sedasmsk Ya hastanede verdiklerini bende duymuştum ama ablam benden önce doğum yaptı aynı hastanede doğum yapıcam orda vermediler yiğenime kararsız kaldım bende
HavvaMerve Ecrinveannesi78 Evet memnundum aptamil önermişti doktorum gazdan öldürüyordu kızımı az kalsın sma aldım ve aşırı memnun kaldım ve baya kilo aldırdı kızıma ☺️
annelinkoo Ecrinveannesi78 hayır daha nasib olmadı ama ben evolvia aldım. Kullananları da biliyorum memnunlar. Her çocukta farklı etki gösterebilir ya 🤷🏼♀️
Ecrinveannesi78 annelinkoo Tabiki illaki bebekten bebeğe fark edecektir yinede çoğunluk ve kullananlar hamhisni tavsiye ederse onu almayı düşünüyorum
annelinkoo Ecrinveannesi78 ben de sma ve evolvia arasında kalmıştım ama dr önerisi ile evolvia aldım pek bilinmiyor zaten sen iyice bi araştır canım aklına hangisi yatarsa. Küçük boyundan alıp denersin olmazsa değişirsin :)
KubilayGizemzkan Ecrinveannesi78 bebevita araştırın içeriklerini mutlaka Polonya üretimli bitkisel mama diye gecer
annelinkoo Ecrinveannesi78 https://ty.gl/t5mbfdjy burada kullanıcı yorumları var, ama hepsiburada da daha uygun fiyatlı 🙏🏻