Cylncyln_01 Çatı muanesi olmadan normal doğumu gerceklestiren var mı 38 haftalığım dr Ultrasonda baktı simdilik normal doğum görünüyor bebek de bas aşağı duruyor dedi bende çatı muanesi ne zaman yapacaksınız dedim sana gerek yok dedi anlamadım
hanzadeee Cylncyln_01 tuhaf geldi bakmasi lazim niye sana yok bize var sen de gebesin tuhaf acikcasi 🤔🤔 bir mantikli aciklamasi olmali sorsaydin niye yok diye bak bende merak ettim simdi
Cylncyln_01 Yaprakdokumusever ultrasondan baktı bebeğin basını felan da ölçü normal doğum yapabilirsin felan dedi bende çatı muaneso ne zaman yaparsınız dedim yapmicam gerek yok dedi
kadriye25 Cylncyln_01 artik devlet hastanesi o yüzden mi bilmiyorum ama oradaki hemşire burada ne yaparsanız yapın normal doğum olur sadece acil durumlarda sezaryen yapıyoruz demişti
paradiseeeeee Cylncyln_01 bana da yapmadı aynı senin yazdıklarına aynı durumdayım yarın gidicem doktora suyum kontrol ettirmeye belki bakarlar 39.3
Cylncyln_01 paradiseeeeee acaba d3dim nst de sanci çıkmıyor diyemo bakmadı ama geçen hafta sanci cıktı sadece düzenli degildi
Yaprakdokumusever Cylncyln_01 Bana anlamsız geldi çatı muayenesi olmadan nasıl karar verir bilemedim 🧐 Allah korusun ya çatınız darsa ve çocuk sıkışırsa , omzu takılan bebekler oluyo 🤷🏻♀️
hanzadeee Cylncyln_01 tamm belki de bebeginin basi omuz olcumu standatlarin altinda ya da dogurabilcek kapasitede ondanda gerek duymamis olabilir en mantikli bu geldi suan
Sonay-34 hanzadeee bebek başı normal seviyede olabilir ama anne vajina sında kemik varmı diye bakılmıyor mı çatı muayenesinde kafa girişini engelleyen sertlik kemik varmı diye bakılıyor diyebiliyorum ben ama 🤔
_Nilayismail- Cylncyln_01 bende 38 +1 günlük hamileliğim dün gece belim de karnım da regl sancısı gibi ağrılarım halsizliğim vardı hatta ağladım ara ara eşim hastaneye gidelim dedi bende sıklaşırsa gideriz dedim sonra hafifledi bugün sadece ayaklarım da ağrım var ve arada vajina üstün de hafif sancım var acaba doğum belirtisi olabilir mi gitsem çatı muayenesi yaparlar mı yada doğum belirtisi olabilir mi
Cylncyln_01 _Nilayismail- benimde oluyor canım sanci vajinada ağrı batma felan ama düzenli olmadığı için birde doğum belirtisi olmadığı için dr soylemedim
Gizem19 _Nilayismail- 39 haftalik hamileyim bende karın ağrısından dolayı gittim iki gün boyunca adet sancısı gibi karnım ağrıdı acilden giriş yaptırdım doğumhaneye yönlendirdiler nst çok az düzensiz şancı cıktı ve alttan muayene yapıp gönderdiler