Şöyle soyleyim canim ilk dogumumu 19 ay once yaptim ekolde yapmistim trakyada da sistemin cok farkli oldugunu sanmiyorum beni tek yipratan surec sonda olmustu asuman hanim anlayisli bir doktor sondayi spinal anestezi yapildiktan sonra takilip takilmayacagini sor derim eger oyle bisey mumkunse uyustuktan sonra taktir gerci genel anestezimi spinal mi bilmiyorum ama yuksek ihtimal spinal yapicaktir onun disinda kendini hic kasma hicbirsey hissetmiyorsun bebegin cikarilma aninda biraz cekistirme yaptiklari icin icin biraz tuhaf olabilir mide bulantisi olabilir onuda direk soyle bulanti icin ilac veriliyor sonrasinda bacaklardaki uyusukluk gittiginde ilk yurume esnasinda kalktiginda yere hic bakma hep karsiya bak ilk biraz aci sizlama olabiliyor ama inan bana korkulan gibi bisey degil mumkun mertebe yuru ne kadar cok yuruyus okadar cabuk toparliyorsun kendini 3.gun araba kullandigimi biliyorum kendini hic korkutma rahat ol bebegini kucagina alana kadar butun sızı daha farkli sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum genel olarak anlattım