Goksugul ipekakks çok eminim çünkü o şişkinlikle devam ediyoruz büyüyerek 😂 bir de genetik biraz anneminde o haftalarda başlamış hep büyümeye
ipekakks Esan sırtım belim bacaklarım her yerim ağrıyor valla. Azıcık ayakta durayım hemen belim bükülüyor. Bel ağrım hep vardı ama şimdi arttı. Birde süyten giyemiyorum bu ara sıkıyor daralıyorum 🤦🏼♀️ sende de aynı mı 😄
Esan ipekakks ben ayaktayken cok iyiyim, oturunca 10 dkdan sknra sirtim kiriliyo resmen. Hemen uzanmam gerekiyo veya ayaga kalkmam gerekiyo, bildigin oturamiyorum 🤦♀️ kac haftaliksin sen canim? Benim sirt agrim disinda bir agrim yok henuz 🙈
alimerve ipekakks benim 16dan sonra gözle görülür farkedildi her hafta da farkedilir şekilde büyüdü 😍
ipekakks Esan inşallahh 🥰 ama bunların bile bir tadı var gibi sanki değil mi bunlar bile gebeliğin verdiği bir hatırlatma gibi çok minnoş hissettiriyor 💕
Esan ipekakks valla ben cok agir gecirdim :( geceleri mide yanmasindan agladim :( ama su an o gunleri hic hatirlamiyorum :) su an hamile oldugumu unutuyorum cok guzel geciyo bakalim ne zMana kadar haha :)
Busra333 ipekakks kişiden kişiye tamamen değişiyor canım ben mesela 5 aylığım kimse hamile olduğumu dışarıdan anlamaz kolay kolay ((kız bekliyoruz imsallah )ama arkadaşım 1 hafta geride benden 5 aylık değil en az 7 aylık hamile gibi ((erkek bekliyor ) biraz vücûd yapısı genetik