ipekakks Gebelikte kaçıncı haftada karın büyüyor kızlar? İnternette yazanlardan tam emin olamıyorum 🤦🏼♀️
Semashbl ipekakks benim 17. haftadan itibaren belli olmaya başladı ufaktan ama bu kişiden kişiye değişiyor sanırım
ipekakks Merve212121 kaç kiloda hamile kaldınız peki? Zayıf ya da kilolu bünyeyle alakası var mıdır acaba
Goksugul ipekakks çok eminim çünkü o şişkinlikle devam ediyoruz büyüyerek 😂 bir de genetik biraz anneminde o haftalarda başlamış hep büyümeye
Aysobaciniz ipekakks ben çok zayıf değilim birazçık tombişim 😌 16 dan sonra çıkmaya başladı şuan 21. İm daha belirgin geniş giyinmeme rağmen dışardan fark ediliyor
ipekakks Aysobaciniz bende minyonum 64 kilo falandım ama daha zayıf görünüyordum şimdi bir anda kilo almaya başladım 69 oldum bunun 10 kilosu kesin memedir ama 🤦🏼♀️
ipekakks Destinaa peki vücut yapınız nasıl? Zayıf mısınız azıcık balık etli mi? Ben zayıf olanlarda daha çabuk çıkıyor diye duymuştum. 🌸
Esan ipekakks ay bende 65 kiloydum su an 70 im daha karnim yeni yeni cikti 23.haftada 5 kilo almisim simdiye kadr ama hepsi goguslerimde nasil buyuduler ve agirlastilar inanamiyorum 🙈 esim butun kilolar oraya gitmis diyo 🤣
AysezulalGvn ipekakks evet zayıf olanlarda daha çabuk çıkıyor bende 39 kg ile hamile kaldım 18 haftadayız şuan 44 oldum ve karnım baya baya büyüdü patlayacak gibi hissediyorum bazen geceleri uyuyamıyorum bile şuan oldugu gibi 😂
ipekakks Aysobaciniz ay inşallah 🤭 çok güzel ve aynı zamanda da merak dolu uzun bir yol. Allah yardımcımız olsun 🌸
Esan ipekakks biz 23 haftaligiz daha yeni yeni cikti ama hala kimse hamile oldugumu anlamiyo nereye sakliyosum diyolar 🙈 sanirim bunyeye gore degisiyor ic karin genisligi vs ye gore
Esan ipekakks sorma 😅 seninde sirt agrin oluyo mu? Benim cok kilom olmamasina ragmen oturunca hemen sirtim agriyo, goguslerin buyumesinden diye dusunuyorum cunku karnim bile yok nerdeyse 🤦♀️
MercimekveAnnesi16 ipekakks dağ ilk zamanlarda çıktı karnım zayıf olduğum için ama büyüme ve genişleme 12-13 haftada genişlemeye başladım sonra da büyüdüğünü fark ettim daha öncesinde böylemiydim genişlemişmiydim bilmiyorum 😂😂
Boldi ipekakks 13. Haftamdayım altkarnım belli oluyor tabiki hamile karnı gibi değil ama, alt karında bebek kendini gösterdi diyebilirim 🥰🥰🥰 Allah dileyen her kadına nasip etsin 🙏
ipekakks Esan sırtım belim bacaklarım her yerim ağrıyor valla. Azıcık ayakta durayım hemen belim bükülüyor. Bel ağrım hep vardı ama şimdi arttı. Birde süyten giyemiyorum bu ara sıkıyor daralıyorum 🤦🏼♀️ sende de aynı mı 😄