Deniz-Demirin-Annesi AhahHbzhz sudocrem geçirmiyor 🙄 etkili başka bişey varsa bana da önerin çene ve göğüs bolgemde var benim de
Fdmcnrnzm Deniz-Demirin-Annesi ben farmasinin cay agaci serisini kullandim söndü hepsi ozrllikle sos serum antiseptik olduğu için kuruttu
Flzhvva AhahHbzhz valla canim bir zararı yok demişti benim saglk ocagndaki ebem bende onu kullanfm him bide her dusta muhakkak vucuduma suyla karışık elma sirkesi döküp 10dk bklyp snra normal duşla durulanyrdm İyi geldi
AhahHbzhz Flzhvva ay super kremi hemen sürüyorum ozaman duşta sirkeyle denicem mutlaka cildim o kadar kötü oldiki göğsüme kadar sivilce
Ozlem2904 _ilknurr_ bee beauty nin sabununu deneyin derim 5tl gratiste. Ben onu kullaniyorum kuruttu hep
Flzhvva AhahHbzhz vücudum için hep öyle yaptm bide bol su tüketin yüzüm içinde ya maya maskesi kullandm yada br patates hasladm yardımıni snra ezdm ve 1.5 ymk kaşığı yogurt, br cay kasigi dolusu zerdecal kattım karstrdm hafyada 3 kez kullandm bak buda lekelere flnda çok iyi geliyor.. Bunu yapmadan oncede cildi iyi temzleyn yıkayın snra patates soyup kaynatiyorusunuz yaa onun kabuklarını atmayın limon sıkıp brz su yüzü onla silip snra dediğim maskeyi yapın yarm saat bekleyip yıkayın ve br buz gezdrn emin ol yüzünüzdeki sivlcelrnde lekelrinde gttgni göreceksiniz bnde çok işe yaradi öneririm
Senanrrr_06 2 aylık hamileyim 5 haftadan itibaren hep boynumda ve sirtimda kocaman kocaman iltihaplı sivilceler çıktı hep inşallah zamanla geçer 😔
nnaazzllii sasirmazyildirim cinsiyeti hafta olarak benden öndesiniz ondan sordum birde bir söylenti var sivilce kız çocuğu nun belirtileri arasında diye ama söylenti
Seda3416 nnaazzllii doktorum demişti erkek çocuğu annede sivilce yada egzama şeklinde dökülmeler yapar genellikle yanak elmacık kemiği ve alında diye bizde 26 haftalığız hala var egzama gibi sivilcelenme kaşıntı da var
FGSB nnaazzllii aynen benim de kızım olacak nasipse ve hamileliğimin başından beri alnım, çenem,boynum ,göğsüm ,omzum ve sırtım hep sivilcelendi ve işin kötüsü ben habire kaşıyorum ve özellikle omzumdakiler hep iz oldu nasıl geçecek bilemiyorum 😞
edanurciftci Bebegimibeklerken96 aynı durum bende de var fazlasıyla ilk defa sivilce çıkıyor resmen diyebilirim
Melekanne91 Seda3416 ben 14 haftaligim sivilceden kurtulamiyorum bi turlu ama egzamada oluyo goz kapaklarimda birde elimde oldu.bu dedginizi ilk kez duydum cinsiyeti belli degil henuz boyle birsey mi varmis gercktn.hic aliskin degilm cilt prblemine ama oyle bunaldm ki sinirimden agliyorum heryerimde cikiyor ya surekli.
Melekanne91 Bende hic hamilelikten once hic bilmezdim ergenlikte bile cikmadi hamile kaldim sivilce eksik olmuyor vucudumun heryerinde allahm isaret parmagimin ortasinda cikmis ya saka gibi absurt yerlerdede cikiyor oyle bunaldim ki egzama da oldu krem surdum hafifliyo egzama ama sivilce yok gerilemiyo doktora dedim dediki gebelikte oluyo ilac kullanma dogumdan sonra gecer🤦♀️
Seda3416 Melekanne91 valla bize öyle söylendi keçi sütü sabunu kullanın ama nemlendirici de kullanın haftalargeçtikçe azalacak Emin olun 🥰🥰🥰rabbim bi seste kurtarsın
FatmEzra Hamileligin başlarında benimde anlimda küçük küçük sulu sivilceler çıkmıştı. Çok dert edip sıkıyordum sıktıkça da çoğalıyordu. O yüzden yüzümü sürekli yıkadım ve yağdan arındirdim sonunda da hamileligin sonlarına doğru kendi kendine geçti boşuna dert edip iz yapmışım. Yani kısacası sivilceler geçiyor sıkıpta ız yapmayın.
M-l-k Bende sivilceden çok şikayetçiyim. Birde aşırı kuruluk, bu konuda kullanılan ilaç var mı acaba? Erkek bebek mi belirtileri bunlar yoksa kız mı acaba☺️
FasulyeveAnnesi3 Betusss10 ben ne ergenliğimde nede 2 hamileliğimde 1 tane sivilce görmedim bu haöilelğimde yüzümü minik beyaz sivilveler bastı dermatoloğa gittim sivilce ürünleri hormon içerir ve hamileyken asla bişey kullanamazsın dedi