Meyracukurmaraz benim de temmuz sonu ağustos başı . Kıyafet olarak bayağı tamamladım sadece isimli hastane çıkışı yaptıracağım onu da bir dahaki aya düşünüyorum 😍 genel olarak zıbın çok aldım 0-3 ve 3-6 arası 9-10 tane vardır kısa kol ve yarım kol olarak. Yenidoğan kıyafet sadece üç takım aldım kalanlari 0-3 ay aldım 7 tane falan alt üst ve tulumu var genelde uzun kol ama ince , kısa kollu da birkaç tane var 😊 3-6 yine 3 tane tulum aldım iki tane de alt ust pijaması var. 6-9 pek almadım iki tane falan vardır en fazla onu buyuduKce almayı düşünüyorum. Tecrübeli değilim ama yeter diye düşünüyorum ilk aylar için yetmezse internetten sipariş vereceğim artık doğduktan sonra 😀
Diğer malzemeler için hep indirim takip ettim ilk zamandan beri göğüs pompası aldım lansiloh, yoyko park yatak , dolap ve şifonyer aldık. Hepsiburadadan yine yoyko City travel araba aldık. Ağız bezleri aldım 10 tane falan şoktan, bimden falan aldım zibinlar da çoğu ordan. İki üç tane mama önlüğü aldım yine bimden. Reflü yatağı aldım kiraz çekirdekli ebebekte indirimdeyken. Muslin bez aldım 3-4 tane çok lazım olur dediler, battaniye bir tane aldım sadece ama bir tane daha düşünüyorum kalın birkaç tane de akrabalarım örüyor. Yine banyo küveti falan şoktan aldım 😍 Bunlar geldi aklıma canım benim kendi eksiklerim çoğunlukla kaldı pijama falan hiç almadım daha kendime onları LC Waikikiden düşünüyorum. umarım yardımcı olmusumdur 😊