Deletedmom_5 Elbet-birgun-kavusacagiz insan cidden alacak bisey bulamıyor yemek falan artık her özel günde yapıyoruz bi özelliği kalmadı bizim için o yüzden farklı bisey arıyorum bende :)
Kimkibu Deletedmom_5 trendyolda satılıyor yaptırmadım ben hemde 20 tl gibi bişeye aldım çabucakta geldi
Deletedmom_5 SerpilEsra gecmis olsun :) kulaklık geçen sene almıştım arabamız yok o yüzden öyle bi süs yaptıramam tesekkürler yinede :)
SerpilEsra Deletedmom_5 son zamanlarda birseye ihtoyaci varsa onlari alin derm cunku her sene ayni sey olunca ne alinacak sasiriyoruz😅
Kimkibu Deletedmom_5 tekrra deneyeyim https://ty.gl/dfmpdqv marka yazabiliyormuyum bilmiyorum ama hamiletshirtum diye birsürü model vardı ben bunu beğendim çok çeşit vardı😊
Deletedmom_5 SerpilEsra bulamıyorum neye ihtiyacı olduğunu ne alsam onu giyer ne yemek hazırlasam onu yer bi ihtiyacı olsa gidip zaten kendi karşılamaz genelde ben farkedip hemen alırım ama bu sefer yok gibi :))
Elbet-birgun-kavusacagiz depsizoo 29 unda ben uygulaayim barii ahahahah🤣🤣 bizimde evlilik yildonumude🤭🤭🤭
Elbet-birgun-kavusacagiz depsizoo 🤣🤣soylemeseydin kardeş🤣🤣🤣🤣 hem biz erkegiz ya aklimiza gelmiyodu dogruuu🤣🤣🤣🤣🤣