Sevincmammadli Elbet-birgun-kavusacagiz Evet kullanıyorum. 10 gündur kullanıyorum. Midem bulanıyor canım bir şey istemiyor.bunlar yok bende korkuyorum
Elbet-birgun-kavusacagiz Sevincmammadli korkma canim bi cok kisi var pihtilasmasi olan igneni duzenli kullan aksatma gerisi allah kalmis
Cagla-91 Merynurii yaaa yalnız değilmişim. 6haftalikken sisti karnım özellikle akşamları. Hiç bi pantolonum olmuyo valla moralim bozuldu iyice🥲
SMMM123 Merynurii regl olmadığın için ilk baştaki şişkinlik bundan sebep oluyo bebek corekotu kadar bişey şuan bebeğin belirginligi değildir henüz canm 🙂
Merynurii Yalnız değilmişim benim gibi hisseden çok varmış ilk heyecanımız olunca göbekte sisince biz hemen hamile moduna girdik 😂 sağlıklı olsunlar da göbek çıkar
Bsrtncsoy Sevincmammadli merhaba arkadaşım.Bende de pıhtılaşma bozukluğu var.6 haftalik hamileyim.Suan kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.Allahin izniyle bişey olmaz.İcini ferah tut 😇
Sevincmammadli Bsrtncsoy merhaba arkadaşım bende kan sulandırıcı iğne ve kardiomaqni 75 atıyorum. İnsAllah herşey güzel olur. Sağlıkla kucağımıza almayı Allah nasib eder.
Bsrtncsoy Adaa8905 ay resmen bende böyleyim ya nasil bir şişkinlik sanki 6 haftalik hamileyim sanırsın 6 aylık 😀
sumeyraballl Merynurii bende öyleym gaz ödem var 6 haftalık bebek dha henüz mercimek kdr birşey gaz sorunundan ödem den dolayı şişiz
Mutlu2604 Ya iyiki bu postu açmışsınız ben de kaç gündür karnımı sorguluyorum. 7 haftalık hamileyim ve sanki 6 aylık hamile gibi sisti karnım. Normalde göbeğim vardı biraz ama bu şekilde ilk kez oldu. İnsallah gazdır ya da ödem
Merynurii Mutlu2604 bende öyleyim alışma evresindeyiz gazdır adet olmadığımız için şişkinliğe vardır 🙏
kubraonder Merynurii bulantınız oluyor mu çok bende 6 haftalık oldum hiç bişey yiyemiyorum yaa sizde de oluyor mu
Bircen_12 Merynurii çıkmaz canım benimde çıkmıştı bebek büyüyor sandım😂 şişkinlikmiş geçti sonradan 17-18.haftada belli oldu çıkmaya başladığı😍