Merynurii Kızlar ben 6. Haftaya girdim ama göbeğim var kendi göbeğimde vardı gerci ama bu farklı sanki şişlik ödem mi yoksa göbek hemen çıkar mı
Aslhn12 Merynurii ben de bekliyim burda 🤷🏻♀️ Benim de öyle gerçekten sanki 6 aylık hamile gibiyim öyle şişti ki
Btlklkn Merynurii çıkar canım çıkar. Eğer iç karnın hiç yoksa hem nasıl çıkar. Ben 8. Haftamda hamiş pantolonu giymeye başladım. Şimdi 23. Haftadayım doğum yaklaştımı diyorlar😅 daha 4 ayımız var düşün 😝
Pelin-1 Bende 11+1 ikizlere hamileyim gobegimin tam altinda sertlik var biraz cikiyor olabilir mii ya da ben cikmasini cok istedigim icin mi oyle hissediyorum🤭🤭
ipekakks Merynurii bende 7+4 haftalığım. Aynı durumdayım. Sanki 4 aylık bir göbek var aşağı doğru göbek birde. Doktorum normal artık gebesin dedi. Ama kabızlık, gaz, ödem bunlar hep. Günde 4 5 kez tuvalete çıkardım, şimdi 2. 🤷🏼♀️
Elif5361 Merynurii Hepimiz bi aralar bunu sorguluyorduk 😆çok iyi anlıyorum sizi insan sabırsızlanıyor ama maalesef gaz şişkinliği o 27. Haftamdayım daha ben burdayım diyor düşünün 🥰 karnınız inecek bi ara diceksiniz noluyor felan ☺️
Bsrtncsoy Adaa8905 ay resmen bende böyleyim ya nasil bir şişkinlik sanki 6 haftalik hamileyim sanırsın 6 aylık 😀
Elbet-birgun-kavusacagiz Merynurii adet olmadiginiz 8cin onun sisligi oluyo gaz oluyo ondan şiş karın daha karnin cikmasi icin cook coook erken😊
Emirinannesi34 Merynurii 30 haftalık hamileyim anca göbeğim çıktı. İlk haftalarda zaten fasulye tanesi kadar nasıl çıksın göbek.
Sevincmammadli Merhaba kan pihtilasmasi varmı aranizda. Ben 6 haftalık hamileyim.korkuyorum bir şey ölurmu acaba
Elbet-birgun-kavusacagiz Sevincmammadli igne kullaniyosaniz allahin izni ile biseycik olmaz kotu dusunmeyin🥰
Bsrtncsoy Sevincmammadli merhaba arkadaşım.Bende de pıhtılaşma bozukluğu var.6 haftalik hamileyim.Suan kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.Allahin izniyle bişey olmaz.İcini ferah tut 😇
sumeyye_81 Merynurii valla ben zayifim 165 boy 59 kilo gobegim hic yok gebe kaldim suan 10 haftaligiz bildigin karnim cikti her goren hamile olduğumu anliyor ilk gebeligimde hemen cikmadi yani gobegim olsa gobegimdir derim ama yok bacim bildigin gebelik karni 😂😂 7 haftalikti çıkmaya basladi
Sevincmammadli Elbet-birgun-kavusacagiz Evet kullanıyorum. 10 gündur kullanıyorum. Midem bulanıyor canım bir şey istemiyor.bunlar yok bende korkuyorum