mavi_kelebek467 Cigdm normalde yeni isimler pek hoşuma gitmez ama Günalp’i çok beğendim. İlla iki isim olsun derseniz Talha Günalp güzel. Ama Günalp de tek başına çok hoş. 🥰🤗🌼
3MelekAnnesi3 Cigdm benim fikrimce dalga geçilebilcek bir isim ilerde birisi dalga gecince moraliniz bozulabilir birde okul dönemi cocukla da dalga geceler gibi
Cerenn1654 Cigdm yani günalp ismi hoş .bence yaninada manevi bir isim koyarsiniz farkli oğlumun ismi ömer akif .mesela furkan günalp ömer günalp gibi.talha günalp da hoş.ben boyle cok abartili isimleri sevemmem.sifat ayarindaki isimleri sevmem.
3MelekAnnesi3 Cerenn1654 günalp degil yılalp ayalp vs diye diyen dengesiz insan cıkar o yüzden dedim oda hem aileyi hem cocugu ilerde üzebilir
bambam_betty Cigdm Günalp i bilemedim. 2 isim de çok uzun oluyor bence. Çocuğun ileri ki hayatında biraz sıkıntı.
Momsalpzey Cigdm Muhammed Talha çok çok ağır bir isim bence sadece Talha çok güzel kesinlikle çocuğa bu kadar ağırlık yüklemeyin isim gerçekten çok önemli
milla-s Cigdm o zaman tek isim en güzeli bence. Biz şimdilik Tuna düşünüyoruz ama bu sene koyan çok olmuş sanırım. Eşim de göktuğ’u çok beğeniyor ama o da benim pek içime sinmedi. Kafamız karışık yani hala🤷🏻♀️
milla-s Cigdm gerçekten öyleymiş ya. İnsan içine sinmeden öylesine bir şey de koymak istemiyor, ömrü boyunca öyle seslenilecek sonuçta ama içe sineni de bulmak hakikaten zormuş.