Cigdm Oğluma isim bulurken çok zorlanıyoruz 😁kararsız olunca dahada bı içinden çıkılmaz oldu , Günalp * nasıl Talha Günalp Muhammed Günalp Sizce nasıl
Sermec27 Cigdm Muhammed Talha olabilir benim oğlumun ismi olacak inşallah günalp mutlaka olacak mı canım 🤲 🥰
mavi_kus Cigdm günalp güzel ama bence diğer iki seçenekle de söylemesi zor ha sadece günalp diye seslenecekseniz onu bilmiyorum tabi, ben iki isim koncaksa ikisininde kullanılmasından yanayım ille birini seçeceksem de talha
Almi4134 Cigdm guzel düşünce ama Muhammet ismini koymayın derim peygamber ismi oldugu için:) ben de her zaman özeldir yeri :)
Cigdm 3MelekAnnesi3 bizde karar veremedik işte bazı duyanlar çok güzel diyor bazılar gün ay yıl hiç güzel değil diyolar bilemedik
Cigdm mavi_kus Talha yi bizde sevdik iki isim zamane isimlerini beginiyoruz ababsiyla ama isim hakkıda var çocuğun bundan mahrum kalsın istemiyoruz bilemedik bizde
Cigdm Yaprakdokumusever aynen bize de öyle diyorlar anlamı çok derin değil o yüzden bizde ararsiz kaldık
3MelekAnnesi3 Cigdm benim fikrimce dalga geçilebilcek bir isim ilerde birisi dalga gecince moraliniz bozulabilir birde okul dönemi cocukla da dalga geceler gibi
milla-s Cigdm Talha günalp daha hoş gibi sanki, eğer soyadınız da uzun değilse iki isim olabilir bence☺️
Cerenn1654 Cigdm yani günalp ismi hoş .bence yaninada manevi bir isim koyarsiniz farkli oğlumun ismi ömer akif .mesela furkan günalp ömer günalp gibi.talha günalp da hoş.ben boyle cok abartili isimleri sevemmem.sifat ayarindaki isimleri sevmem.