Filizgc Saniss onu bnde sevmiyorum ama yapacak bişey yok gelince de gitmeden duramıyorsun hele geceleri 😃
Saniss Filizgc başa gelen çekiliyor ama artık hayırlısı dün bel ağrım bile vardı hatta annem dedi yakındır doğum ama Bugün hiçbişey yok 🙄
Filizgc Saniss ya aslında sendeki kanama hariç diğer belirtiler bende de var randevu de bulamadım doktora çok dolu artık bişey olduğu zaman acilen giriş yapacağım inşallah
Bebeklimm Krizantem_ tam bi hafta süre geçti kontrolumün üzerinden nişan geldi diye gittim doğuma aldılar
Filizgc Saniss yok gitmem inşallah baklm zaman ne gösterecek ama merakla bekliyoruz artık gelsin kızımız hayırlısıyla diye 🤲
Saniss Filizgc yok kuzum bugünde normalim. Sağlık ocağına kan ve idrar verdim yarın sonuç alacağım. Sonuçları alınca kontrolüm var doktora geçeceğim bakalım ne dicekkk
Melikefurkanikra Saniss Hadi hayırlısı güzel haberlerle gelin inş tez zaman da en kolay bir şekilde. Allahım tüm hamilelere yardım etsin.
Saniss Bebeklimm yok yok 31 inde gideceğim o gün günüm doluyor. Çatım ağrıyor onun haricinde bişey yok 🤭