Kızlar 37+5 im son günlerde afedersiniz su gibi ishal gidiyor ve çatı kemiğimde iki gündür baskı hissediyorum kaşıklarıma vuran hafif ağrılar oluyor açıkçası su gelme, nişan gelme olayı olmadığından doktora gitmedim 24 mayısta randevum ondan önce bişey olursa gideceğim tabikide tecrübeli anneler bunlar doğum belirtisi mi 🤭 birde bebeğin hareket ettiğini hissediyorum ama tekmesi yok yeri mi daraldı kanala mı indi ki 🤭
Doğum belirtileri mi🙊
Saniss doğumun yaklaşmış olabilir ama güzel belirtiler inşaallah açılman olur ufak ufak zaten haftanda neredeyse dolmuş
Saniss sancılarını bekle duşa gir yürüyüş yap doğuma hazırlanıyordur bebeğin bende 2. Gebeliğimde 37. Haftalarda akşamları sancılarım oluyordu 38 de kontrole gittiğimde 3 cm açılmam olmuştu
Saniss hayırla sağlıkla alın kucağınıza inşaallah
Benimde tahmini 31 mayıs 😇 2gündür ishal gibiyim..bağırsak hareketleri hızlandı 😃 bel ve kasık ağrılarım başladı..gece doguruyom zannettim yalancıymış 😂 2.gebelik ama ilkte hiç sancı falan çekmemiştim 😇
Zeynep0332 susuz kalma durumu konusu biraz kafamı karıştırdı inşallah bebişler iyidirde doğum belirtisi olarak ishalizdir 😶