Menfiye_01 Eryener93 amaan gıder kilolar bosver benım kızım 34 haftalıgım 2.400 kilosu baya ıyı yanı tombul olcak😁ye gıtsın herzman hamıle kalmıcaz
Eryener93 Menfiye_01 çoçuğumun kilosu iyi olsun tabi ama sonrasında da dana gibi annesi olmasını istemem normalde de 42 bedenim zaten üstüne çıkmak çok kokkutucu🙈🙈🙈
Eryener93 Mavilotta çok teşekkürler evet bilmiyodum ama ananas sevmem zaten 🙈 ama kulağıma küpe olsun çevrrmiz için🙂
Eryener93 ozydm peki ya ben zaten 80 ile hamile olup 20.haftada 87 kilo almam🙈 gözüm çok korkuyor valla
Eryener93 Kghkflfk zayıfssanız ne güzel, ben 80 kiloda 7 kilo aldım 20.haftada buna bi dur demem gerekli artık yoksa kilo gitmez diye çok kokruyorum
Elifaltun Menfiye_01 bende 75 le hamile kaldim 14 kilo aldim 34+2yim suan yuzumu goren sistin mi diyor 😭psikolijim alt ust oluyor yaa bian once 38 haftalik olsamda dogursam
Menfiye_01 Elifaltun evet biraz psikolojiyi bozuyor aynalara kustuk ne giysek olmuyor neyse az kaldı ikimizde aynı haftayız😁bıraz daha sabır
Eryener93 Elifaltun aa öyle deme belki dahada zamanında gelicek, biz hallederiz bi türlü çoçuklarımız sağlıklı kiloları yerinde olsunda😍
Senaaa1 Eryener93 38+4teyim ödemle başım dertte tuzu da az tüketiyorum suyuda bol içiyorum bana mısın demiyo malesef bence bunun tek çözümü ayaklarının altına yastk koyun havada tutup uzanmak onun dışında hiç bişeyin bi faydası olmadı bana🥺
Eryener93 Senaaa1 ohh maşallah, evet bende artık her uzandığımda ayaklarımı koltuğun kenarına dikiyorum öyle uzanıyorum şimdiden
Feyza11 Eryener93 canım benim doktorum ödem ve tansiyon riskim olduğunu söylemişti en başından beri ben balık hapı ve kan sulandırıcı kullanmıştım 40 olmustu çok hafif el parmaklarım şişmişti oda hafif tuzu bırakmıştım bende elhamdulillah erken doğum demişti önlemlerle Allah’ın izniyle 40 oldu gelmedi zorla getirdik bizde 🙄😌 şuan olduk 5 aylık zaman çok hızlı
Eryener93 Feyza11 ohh maşallah rabbim sağlık ile de büyütsün, benim doktorum bişi demedi, şimdi ayın 21nde detaylı ultrasyonum var, sonrasında doktorumuda uğrucaö inşallah kötğ bişi demez
Hatice_mete01 Eryener93 erkek mi bebeğiniz benim oğlumda çok fazla ödemim olmuştu ama kilo kısmına takılmayın aksine ödem olanlar daha çabuk atıyor doğumdan sonra bol su ve Yeşilçay içiyorum ben hergün
Eryener93 Hatice_mete01 evet erkek benimde bebeğim, inşallah gidiverir hemencecik ödemkrimiz kilolarımız
Eryener93 ozydm hem almayan almıyo, çok gördüm hamilelikten önce çok kilolu doğumdan sonra birden kendi kilosundan kat kat zayıflayanı, rabbim bizleridr öyle eylesin inşallah🙈
Elifaltun Eryener93 aynen oyle oncelik bebisler yeterki onlar saglikla gelsinde biz elbet zayiflariz 😊
Eryener93 Alara005 fırsat buldukça ayaklarınızı yüksekte tutun sallandırtmayın aşşağıya doğru, okuduklarıma göre en iyi çözüm
lily-11 Eryener93 benim iki gündür ödememim başladı. Bütün gün oturdum aradı hiç uzanıp dinlenmedim sanırım birinci sebebi dinlenip ayaklarını uzatmamak. İkinci olarak fazla soda tükettim o da ödem yapıyormuş. Az su içmek ve yürüyüş yapmamak. Bunlara dikkat edersek azaltabiliriz bence çünkü siz beşinci aydaymışınız ben de 7deyim daha erken ödem için dikkat etmek lazım
Eryener93 lily-11 haklısınız şimdiden ödemeler için dikkat etmek lazım, valla günde 3lt yakın su içmek için çabalıyorum, şu yasaklarda bitti aklama doğru 1 1.30 saat yürüyüşdr şart diyorlar başlıcam