Merve-4858 [silindi] ay çok tebrik ederim sağlıkla büyütün yawrunuzu çok duygulandım bukadar güzel bir sezeryan doum hikayesi ilk defa okudum ve çok etkilendim rabbim herkeze sizinkisi kadar pozitif bir doum nasip etsin rabbim huzurunuzu bozmasın sağlıkla mutluklukla huzurla kalin inşallah
[silindi] Merve-4858 Allah razı olsun canım inşallah sizin doğum hikayeleriniz daha güzel daha pozitif olur kuzum 🤲🤲❤️❤️🤲🤲
213347ayse2133 [silindi] Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı basima epidural doğum mu yaptınız bende yapmak istiyorum ama beni çok korkutuyorlar bünyesi kaldirmayanlarda ferc oluyormuş 😟
[silindi] 213347ayse2133 yok spinal yaptım ben canım , olur mu öyle şey bir sürü epidural yapan var aklınıza getirmeyin böyle şeyler doktorunuzla konuşun içinizi rahatlatsın 🤲🤲
Berrinsahinn Edanur23 merhaba göğüs ucu yaraları için e bebekte gümüş koruyucular var onlardan alıp kullanabilirsnz yaraları iyileştiriyormuş
Cennetbayram [silindi] Maşallah Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah🥰 çok güzel anlatmışsın rahattın benide Allah razı olsun🤲🥰
Berrinsahinn [silindi] maşallah ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıcakla büyütün bebeğinizi .bu arada hangi şehir hangi hastane çok ilgililermiş doktoru hemşiresi
hiraselesra [silindi] ayyy cok pozitif dogum hikayesi olmus balim oglusunu saglicakla büyüt rabbim uzun omurler versin rabbim acılarını gostermesin
Gulsenctin [silindi] ne güzel bir duygu. Nasıl güzel anlatmışsınız. Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin🙏
Razz7020 [silindi] çok hoş bir anlatım (götünü sevdiğim kısma hala gülüyorum😀)ve çok güzel bir doğum olmuş☺️ Allah analı babalı büyütsün inş canım🌸
Merynurii [silindi] siz yazdıkça ben okudukça nasıl kutlu oldum allah hepimize inşallah böyle güzel sonlu doğumlar nasip etsin inşallah 🙏 bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah 🌼🌼
[silindi] Merynurii ahh canım benim Allah razı olsun rabbim herkese güzel doğumlar nasip etsin 🤲❤️❤️🤲🤲
arelinannesiii [silindi] gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun,yurt dışı oldgundan oyle ilgilenilmistir turkiyede bukadar ilgi cok zor özelde bile sanirim huysuz birine denk gelirsen yandın,oyuzdn Rabbim iyilerle karşılastirsin inşallah
[silindi] arelinannesiii ahh bilmiyorum canım ama ekip çok iyiydi çok eğlenceliydi beni extra motive ettiler ❤️❤️
Semy [silindi] ayy ne güzel ♥️ Saglıcakla büyütün inşallah. 😇 sonda hiç mi acımıyor ya acaba uyuşturduktan sonra takmazlar mı😂
[silindi] Semy ben acı hissetmedim canım yani az bir sızı ona da acı denmez ama kişiden kişiye değişiyor o benim acı eşiğim yüksek o yüzden olabilir
[silindi] Gizem957 anne sütüne eş değer mamayla bardakla veriyoruz bebekler için özel olan ama sürekli emzirmeye de çalışıyorum unutmasın diye canım
[silindi] Ataninannesi yoo kuzum ya ben hiç acı hissetmedim sadede çıkarırken biraz yanma hissettim o kadar
Marry_59 [silindi] gözünüz Aydın 💐💐 benimde Pazartesi günü spinal sezeryan olacak ister istemez çok korkuyorum umarım sizinki gibi güzel geçer 💐🙏🙏
[silindi] Marry_59 korkma canım kesinlikle bol bol dua et bol bol tesbih Çek Allah’ın izniyle her şey güzel olacak 🤲🤲❤️❤️
Caglacagla [silindi] ay gözlerim doldu bende o anları yaşamıştım . 2 . Yolda sıra onda resmen o anı yaşattınız bana 😔 Rabbim analı babalı büyütsün birbirinize bağışlasın inşallah 🌺🙏🏻🤲🤲🤲
[silindi] Caglacagla Allah razı olsun canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın uzun ömürler versin 🤲🤲❤️❤️
[silindi] Symazturk ahhh canım Allah razı olsun ne güzel dilekte bulundun rabbim sizi de birbirinize bağışlasın çok mutlu olun ❤️❤️