Miumiu [silindi] Yaa işte bekliyordum ne zaman yazıcaksın diye🙏🏻 O kadar sevindim ki canım benimm allah analı babalı büyütsüün 🙏🏻❤️ Hayırlı evlat olsuun inşallahhh🙏🏻❤️ Çook duygulandım yaa 🥰🥰
[silindi] Miumiu ahhh canımmmm Allah razı olsun kuzum ❤️❤️❤️🤲🤲🤲rabbim hepimizin evladını korusun kötülüklerden inşallah ❤️❤️
Gamzeee89 [silindi] oyyy yaa ağlayarak okudum benimde son 1 ayım kaldı 🥺 rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah kuzum ❣️💋
[silindi] Aysun1983 Allah razı olsun canım, yok kuzum ya bol bol emzirmeye çalışıyorum çeksin diye pompalıyorum elimle sıkmaya çalışıyorum gelmiyor bana mısın demiyor , ebemiz normal diyor ameliyat sonrası böyle olabilir diyor
Miskokulum35 Edanur23 geçer inşallah canım. Yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı o önerdi banada. Ağrısını da alıyor dedi bende deniycem bakalım 🤲
havvakaratas_09 [silindi] çok şükür Allah’ım analı babalı büyütsün darısı bütün hamile annelerin başına okurken istemsizce gözümden yaşlar süzüldü 🥰😢
AZC Çok güzel maşallah tebrik ederim sağlıkla hayırlı evlat olsun. Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah
Syda01 [silindi] ayy çok duygulandimm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah analı babalı 😥😥😥🤲🤲
Flzhvva [silindi] ayyyy maşllah rabbim anneli babalı büyütsün hayrlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.. Kac haftalikken sezeryan oldunuz
3MelekAnnesi3 [silindi] en en zorlandıgınız durum nedir merak ettim benimde sezeryan olma ihtimalim yüksek nelere dikkat etmem gerekiyor
[silindi] 3MelekAnnesi3 inan bir şeyde zorlamadım canım ama en zoru dersen bebek çıktıktan sonra bir mide ağrısı çektim o da bebeğim oraya saklanmış o yüzden 🙈
-Leyla06 [silindi] Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin…çok güzel darısı bize inşallah bizim de hikayelerimiz bu kadr güzel ve rahat olur umarım🤗
Ilhan_h41 [silindi] canmimm Benimmm cok gecmis olsun 🤲🐼Allah uzun omurler guzel bahtlar versin, Anne karsindaki duyguyla kucaga alinca ki duygu yerini cok farkli duygular yerine birakiyormus resmen hissttirdin gule gule buyut pasayi🤲♥️
[silindi] Ilhan_h41 ahh canım hem de ne hissiyatlar dökemiyorum kelimelere öyle bir duygu ki eşi benzeri yokmuş tarifi yokmuş bunun ❤️❤️❤️
ipek_94 [silindi] Rabbim analı babalı sağlıcakla büyümeyi nasip etsin. Şuan hala mama öo veriyorsunuz yoksa sütünüz geldi mi?
Dilay24 Merhabalar, ne güzel yazmışsınız. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın. Sağlıkla, huzurla büyütün inşallah. Güzel, uzun, mutlu bir ömrü olsun. Hikayenizi okuduğuma çok mutlu oldum. Darısı bizlere olur inşallah 💙🌸🤲
[silindi] Dilay24 ahh canım ne güzel dilekler Allah razı olsun ❤️❤️En güzel doğum sizlerin olsun inşallah 🤲🤲❤️❤️
Oznurakts [silindi] Ne güzel umutsun, okurken gözlerim doldu. Kısa süredir buradayım ama size çok denk geldim yorumlarda. Tebrik ederim, darısı bizim başımıza inşallah 🌺💋
[silindi] Oznurakts ❤️❤️Ahh canım çok teşekkür ederim aminnn darısı sizlerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲🤲❤️❤️
ayseyilmazzzz6161 [silindi] canım o kadar güzel anlatmışsın ki duygulanmamak elde değil❤❤ Rabbim ikinize de uzun ömürler versin🌸 sağlıkla büyüsün insallah😍