Almi4134 Cicekler insAllah canim kendini hic yorma bence yatmaya bak düzelir 30a kadar suresi var bildiğim
Emsare Ben de 20 haftalık gebeyim aynı şekilde previa bende de var ama doktor bana ilişki yasak demedi. Henüz bi kanamam da olmadı inşallah hiç birimizin olmaz ben çok korkuyorum
Almi4134 Emsare bende zaten kanamaları en bastan oldugu için 3 ay iliski yasakti ama durum oyle olunca yine yasaklamıştı sorun isterseniz doktorunuza belki de bizimki garanti olsun diye öyle yapmıştır
Elif2912 Cicekler biz 38 i zar zor bulduk bebegimi beslemedi plasenta yaslanmis rahim agzina tukanmis az daha dursa bebek ölürdü dedi dr ama sukur gelisim geriligide olsa saglikla dogdu kizim hemen arayi kapatti
LETHE Cicekler Malesef kuvozde 2 kilo doğdu şuan sadece kilo almasini bekliyoruz odemini atti 1800 indi
LETHE Cicekler amin insallahh sizede hayirli doğumlar nasip etsin rabbim..perinatolojiye gitmeyi ihmal etmeyin
Tprakaras Gamzeli90 bugün yattik hastaneye bugün ve yarın ciğer geliştirici iğne olacağım perşembe sabahı doğuma gireceğim