Cicekler Kaçıncı hafta da doğum yaptınız süreç nasıl ilerledi paylaşırsanız sevinirim. Bende plasenta previa totalis var ve 28+3 haftalık hamileyim
Tprakaras Cicekler bende aynı durumdayım akreata benimki rahim ağzını tam kapatıyor yapışık salı günü hastaneye yatacağım 34 haftalık sezeryan doğum yapacağım bazı durumlarda rahmin alınması gerekiyormus inşallah oyle bi durumla kalmadan atlatırız ameliyatı
Cananemrah Cicekler Merhaba bende aynı durumdayım 25+4 oldum 17 haftadan beri durum böyle sürekli istirahat halindeyim sabah akşam pregestan kullanıyorum hiç bir iş yapmıyorum WC ve yemek yemek için kalkiyorum öyle sizin nasıl ilerliyor doktorunuz ne dedi size
Almi4134 Cicekler dogum yapmadım ama bende de mevcuttu rahim agzi tam kapanmaması 18+4um yukarı çıkmış 6 cm var aralığı dedi fena değil yani :) iliski yasakti simdi bebis kurtulunca 🙈🙉🙊
Elif2912 Cicekler biz 38 i zar zor bulduk bebegimi beslemedi plasenta yaslanmis rahim agzina tukanmis az daha dursa bebek ölürdü dedi dr ama sukur gelisim geriligide olsa saglikla dogdu kizim hemen arayi kapatti
Tprakaras Kkkll benimkini doktorum normal ultrasonla anladı daha sonra veni perinatolojiye sevk etti 2 hafta 1 oraya oraya gidiyorum kontrole profosere orda dooplerle bakıyor daha ayrıntılı net gözüküyor
Cicekler Cananemrah bende 22 de detaylıda öğrendim gelen hafta kanamam oldu önlem amaçlı yatırıldım pruluton iğne yapıldı nst bağlandım 4 saatte bir Perinatolog gördü ertesi gün sıkıntı görülmedi taburcu oldum 32 ye kadar yukarı çıkması bekleniyor daha 28+3 üm umarım çıkar
Gamzeli90 Tprakaras benimde aynı durum söz konusu 34.haftadayim bir iki hafta daha bekleyecek doktorum ilk dogumum olduğu icin.. sizden iyi haberlerinizi bekliyorum umut olursunuz inş bana..
Tprakaras Gamzeli90 benim 3 . Gebeliğim bebeğin kilosuda iyi olduğu için riske atmamak adına erken alacaklar inşallah güzel geçer bende paylaşırım doğum hikayemi
Cananemrah Cicekler Nasıl geçiyor peki yani birseylwr yapıyor musunuz ne dedi doktor. Size ben sürekli uzanmaya çalışıyorum inşallah hepimizde sağlıkla kucağımiza aliriz
Cicekler Cananemrah bana rutin hayatınıza devama edin ama kendinizi yormayacak şekilde dedi. Birde ilişkiyi yasakladı kanama olduğu an hastaneye koşmamı istedi birde kontrollerim 2 haftada bir artık