Asdfkgl Elim ayağım şişmeye basladı gibi ya 36+1 iz. Tansiyonumda yükselmeye basladı 12-13/8.5-9 civarlarında hep 😒 sizde durumlar nasıl
glnzem Asdfkgl başlamaz mı yarın 37 olacağız yürürken ayaklarımın üstünde su balonu varmış gibi etim sallanıyor gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
Leylaalin Asdfkgl biz de 33 haftalık olduk hafiften başladı şişmeler tuz az yiyorum bol su içiyorum bir de ananas alıp deneyeceğim
Hazlannesi20 Asdfkgl tansiyonumu aydan aya sağlık ocağında kontrol ediyorlar normal çıkıyor ama el ve ayaklarım çok şişti ayaklarımın üzerine basamıyorum ayakkabilara giremiyorum artikk
Cigdemss Ben35 e başladım, henüz şişme olmadı. Ayakta çok kalmamaya ama hareketli olmaya çalışıyorum. Ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Ödem atıcı gıdalar tüketmeye çalışıyorum. Bu şekilde şimdilik bakalım 1-2 haftaya nasıl olurum bilemem.
CnsHazel Leylaalin ananas ve suyu rahim kasılmalarını başlatıyor diye duydum normalde çok sağlıklı ama gebelikten gebeliğe fark ediyor tabi az miktarda yemenizi öneririm 😊
Asdfkgl Kayasbht kan hacmimiz arttığı için genelde son haftalarda ödem oluyor malesef kiloyla alakalı değil
Kayasbht glnzem hmm anladım 35 haftalığım benim çok ayakta kaldığımda oluyor sadece bir de ben ayaklarımı düz uzatarak oturuyorum genelde tavsiye ederim ayakları sarkınca da şişmeler oluyor
Beriliko17 Tansiyonunuz olması gerektiği gibi zaten .doktorunuz mu söyledi küçüğün 9 olduğunda yüksek olduğunu?
gulsen_57 37 +1 elim ayağım balon gibi ellerim özellikle sabah kalkınca oynatamiyorum bile ne yapacagimi şaşırdım 🙄😏
ozgeacar 37 haftaligim ayakkabılarım artık olmuyor 😫 ayaklarım şiş.el parmaklarım sosis gibi oldu 😄 sabah kalkınca özellikle hep bı siskinlikle kalkıyorum sonra gün içinde biraz iniyo ama yine var hep sis
momsboys Asdfkgl 34 üm şükür daha başlamadı ama tahminim 38 de burnum ayaklarım elleeim şişer ilkinde öyle olmustu 😭😭