GamzeBaz Kardelen21 aynen öyle canım 2 farklı test ynls göstermez diye düşünüyorum pazartesi günü doktora gdcm
Trilece Yaa kuzum çok sevindim ben görüyorum çizgiyi inşallah kanda da çıkar sağlıklı bir gebelik olur 💕💕
GamzeBaz Trilece kuzum bu yola birlikte basladık inşallah tez zamanda seninde ve isteyen herkesn pozitif haberini alırz ❤️😊
AltinYildizMom GamzeBaz çok hafif var gibi gördüm bende pazartesi bi kan testi verin isterseniz belki çok erken olduğu için belirsizdir
Minisomini GamzeBaz yaaa bence varr gayette gözüküyor görmeyenler bence ekran ışığını açsınlar inşaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim ve isteyen hepimize
Bfduam GamzeBaz var görünüyor, sağlıkla ilerler inş:) Adetin salı günü demişsin, 3 gün önce mı yaptığın test bu? Bende beş gün önce denedim negatifi, daha pozitif olmaz gibi geliyor negatifi görünce. Sende daha önce deneyip negatifti gördün mü?
GamzeBaz Bfduam farklı marka testler kuzum Bi dha yptm onda da cıktı toplamda 3 test yarın sabahta ypcm adet günüme kadar koyuluk takıp edicm pazartesi günü kan vercm inşallah
Bfduam GamzeBaz oyy maşallah ya, çok sevindim adına:) Negatifi görünce daha pozitife dönmez hissediliyor di mi?