Mom070 Liyuzamom ben bir çok kez yaptım ayrıa eczacıyım da bu şekılde oluyor orada belirmesi gereken bir kırmızılık zaten oluyor sistematik olarak , kimbilir belki foto diye bana öyle gelmiştir ,belki canlı canlı daha farklı görmüşşünüzdür siz ☺️fotodan silikliği görmüyorum belki ben 🙂Allah hayırlısı versin hayırlı zamanda inşallah🙏🏻🙏🏻
Mom070 Liyuzamom ne demek dediğim gibi belki foto beni yanıltıyordur bana görünmeyen çizgiyi siz silik göruyorsunuZ belki ben çünkü silikliği göremedim☺️,inş vardır da mutlu mutlu haberleri alırsınız
sakikrat GamzeBaz erken gebelık testiyle dene bide canım ama var yani erkenden ogrenınce böyle oluyo genelde maşallah allah sag salım kucagına almayı nasip etsin☺️
Bfduam GamzeBaz var görünüyor, sağlıkla ilerler inş:) Adetin salı günü demişsin, 3 gün önce mı yaptığın test bu? Bende beş gün önce denedim negatifi, daha pozitif olmaz gibi geliyor negatifi görünce. Sende daha önce deneyip negatifti gördün mü?
Kardelen21 GamzeBaz ben adet tarihimden 2 gün önce yapmıştım bende aynen bu şekilde çıktı sonra adet günümde kan tahlili verdim gebelik vardı fakat kandaki değeri bile çok düşüktü. Allah hayırlısını versin gebelik var gibi kesin sonucu kan tahlilinden alırsınız.
GamzeBaz Kardelen21 aynen öyle canım 2 farklı test ynls göstermez diye düşünüyorum pazartesi günü doktora gdcm