Pembemsii Selam kızlar 35 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyorum insallah 🙏bu ayıma kadar kişisel temizliğimi yapabiliyordum ağır bir hamilelik geçirmedim çok şükür ama artık karnım büyüdü ve alt tarafımı görmem imkansız 😑😑çok utanıyorum kuoforde yaptırmayı düşünüyorum siz nasıl yaptınız şimdiden teşekkürler 👍🏼👍🏼
Dilara55 Pembemsii şimdi çıktım kuaförden 😁😁😁 tertemiz mis gibi hiç utanma oralara beler gidiyor şahsen şahit oldum yani
mrvdrmz Pembemsii Bence kuaföre aldırmayın lafını yapıyorlar sonuçta günah ta yani eşine ya da kendin aynayla falan yap🙏
Heather Pembemsii aynayla denedim olmadı, epilatörün traş başlığıyla alabildiğim kadar aldım. En son dün kararttım gözümü kuaförde aldırdım ilk kez hayatımda. 3-4 hafta sonra tekrar gideceğim. Kendime özel kutu açtırdım onunla devam yapcek bişey yok:)
Ayse1608 Pembemsii hiç utanma canım kuaför işini yapıyor sadece ben memlekette kuaföre giderdim rahattım şimdi bir iki kendim denedim ama çok zor ve kuafördeki kadar temiz alamadım
Ayse1608 Dilara55 Ben genelde kuaföre giderdim hamile kalınca gitmedim hiç haftaya gidecem ama bacak arkasını almak için yüz üstü yatıyoruz ya karnın seni rahatsız etti mi 🙄
Dilara55 Pembemsii hiç de kapatma sonuçta hamilesin ve kendin yapamayacaksın kul gibi olacaksın ordan çıkınca 😬 teşekkür ederim
Domatesimm Poyomm ben de 39 haftalık oldum üç hafta önce temizliğimi yaptım ama çıktı tekrar kuaföre gitsem mi ağdaya yapılır mı bu son zamanda 😞 ya da nasıl yapabilirim 😟
Poyomm Doğum doktoru gibi düşünün bizide doktor nasıl bebeğe odaklanıyorsa bizde kıla odaklanıyoruz utanılcak biley yok
Meyland Poyomm bende atamıyorum o piskolojiyi üstümden. Utandığım için gidemiyorum. Kadın olmak ne zor😤😤😢
Poyomm nesly ilk başlarda kendim alıyordum şimdi elemanıma aldırıyorum 36 haftalığım göremiyorum çünkü
Pembemsii mrvdrmz ya canim İnan ki bende hiç gönlümle gitmiyorum ama eşime ben pansumanimi bile yaptırmadı ki ağda şurda kalsın 😑
Dilara55 mrvdrmz bir eş ağda nasıl yapabilir acaba 🙄 o kadar da yüklenmek ne bileyim yani ben onu derken utanırım
blackwhite Pembemsii midesi bulanır eşe yaptırmak da neymiş özelin senin o git kuaföre zaten hamile olmadan da gidilir ayıp değil uzatıp gidiyor insanlar hatta amaç o ......
mrvdrmz Dilara55 yani tabi bende dua ede ede kendim yapıyorum ,kremle flaan al bu seferlik istersen daha çabuk halledersin
Ikinciyibekliyorum Ayse1608 canim ben geçen hafta gittim yüz üstü yatamıyorsun tabiki yan yattim oyle aldı kuaförüm 🤭 valla agda gibi temizlik yok her yolu denedim yıllardır en temizi agda kuaförde oda.