Bebegim_2021 Nurtanesi89 bizde 5+4 günlüğüz cuma Dr gidicez daha keseyi göremedik cuma günü görücez inşallah cok merak ediyorum kasık ağrılarınız varmı benim 2 gündür geçdi gibi ama cok halsiz ve iştahsızım
Nurtanesi89 Bebegim_2021 Kasık ağrım oluyor ama olduğunda da kanama oluyorum 🤕 ara ara kanamalarım hala de am ediyor ne yazık ki şuanda da var. Artık nasip kısmet ne diyim.
gul544 Findikhanim merhaba bende keseyi alttan muayenede gördüm daha dört haftalıgım bebegi göremediler ama sizdede öylemi oldu
Aylaa55 SevSen Gullzeynep25 Bir kere kan verdim oda gebeliğimi öğrendiğimde birde 10 gün önce benden 16 adet test istediler o zaman verdim ama testlerde beta yı göremedim ben
G12 Nurtanesi89 anladım ben sürekli yatmıyorum arada bahçeye iniyorum oturuyorum öyle çok yürümüyorum ama doktora bir soracağım yine ben kendi kendine gider diye bekliyorum ama kanma olmayınca küçülmüyor demek🙈
Anne_Ftm AlyaEkmen_ folidoce benim ki..bana çok sıkıntı yaptı bilmiyorum belkide bünyeden bünyeye değişir başka da kullanmıştım hamilelik öncesi o gayet iyiydi
cckzylcn_21 llFatma ben bugün gittim çok şükür kesemiz oluşmuş 2 hafta sonra tekrardan kontrole inşallah bebişi de görür kalp atışını duyarız insallah