Cicek08 Sibelgulerbaylan yaa aynı gün gideceğiz demek ki inşallah hayırlısıyla sizde görürsünüz biz de görürüz merakla bekliyorum bende 🤗🤗🤗❣️
Sibelgulerbaylan Cicek08 bende aynı şekilde çok merak ediyorum canım beta düzgün artmış iyi dedi bakalım cuma hayırlı gün hayırlı haberlerle gelelim haberdar et canım bende yazarım
AlyaEkmen_ Anne_Ftm diofol mu acaba ilacınız ismi bana da yazdı ama herkes çok mide problemi yapıyor diyor bende alıp almamakta kararsızım normal folik asit kullanıyordun doktor B12 eksikliği var diye diofol yazdı ama alamadım daha
Anne_Ftm AlyaEkmen_ folidoce benim ki..bana çok sıkıntı yaptı bilmiyorum belkide bünyeden bünyeye değişir başka da kullanmıştım hamilelik öncesi o gayet iyiydi
Bushra80 Hiç beklemediğim bi gebelikti temmuzda işe başlayacaktım ve spiral takılıydı 2 tane kızım var ama Rabbim nasip edince ediyormuş işteAllh hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Aylaa55 SevSen Gullzeynep25 Bir kere kan verdim oda gebeliğimi öğrendiğimde birde 10 gün önce benden 16 adet test istediler o zaman verdim ama testlerde beta yı göremedim ben
Nazlimsu Nazenindefne merhaba benimde kızım 2 yaşında 4+5 haftalık hamileyim bende araları daha erken olsun birlikte büyüsünler istiyordum ama sütten kesince daha iyi olacağını düşündüm inşallah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip eder Rabbim
SASAGamze Nurtanesi89 inşallah çok teşekkür ederim.🙏🏻 İlk hamilelik olunca insan korkuyor Allahım isteyen herkese nasip etsin 😇
Cicek08 Sibelgulerbaylan canım merhaba :) bugün kontrole geldik biz 5+2 yiz an itibariyle . Vajinadan baktı ultrasona almadi. Keseyi gördü çok şükür :) 2 hafta sonra 7 hazirana randevu verdi kalp atışlarını duymak için . Allah’ın izniyle inşallah onu da duyarız :) senin nasıl geçti . İnşallah sendr görmüşsundur
Benazirmhrmh ahsennurbenli merhaba bende ayın dokuzunda test yaptım pozitif çıktı o süreçte genelde bebekler 2ile 4 hafta arası oluyor zaten dün gittim aradan 10 gün geçmişti sadece kese oluşmuş kalp atışı için yine bi 10 gün sonra gel dedi öyle anlaşılır