Beyzapzk Mrlorki ilk 2 hafta bulantım ve istifralarım çok oldu ama şuan iyiyim çok şükür son 1 haftadır 1 kere çıkarttım sadece günden güne daha iyi oluyoruz ama :)
Beyzapzk Mrlorki başlarda yemek yiyemiyordum canım hiç bişey istemiyordu ama son 1 haftadır artık yemekte yiyebiliyorum
Beyzapzk Mrlorki evet su içememe problemi bende de var içince midemi bulandırıyor ama mecburen içmek zorunda kalıyorum mide bulantısına salatalıkta çok iyi geliyor canım demeyebilirsin eğer denemediysen
kubraonder Beyzapzk merhaba benim de çok bulantım oluyor salatalığı ilk defa duydum bi deneyeyim onu çok sağol sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbiö 😍🙏
Betul96 11mom2 29 mart ama geç döllenme olmus normalde bugün 7 hafta ama bir buçuk hafta geriden geliyomus
sdmr20 Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde göğüs ağrınız oldu mu olduysa adet gününden ne kadar önce başladı ?
serifesimsek sdmr20 aslında tam hatırlamıyorum heyecandan ama öğrendikten sonra daha çok hissetmeye başladım hassaslaştı ve sertleşme oldu bende
Fatma_ezmira Ben 4+6 yım 2.hamileliğim çok şiddetli bel ve karın agrılarım var ve bu durum beni biraz korkutuyor 😔 sizce normal mi ?
Simalgul_ Benim bebişim 5+6 günlük ama 4 gündür kanamam var .ona bişey olacak diye çok korkuyorum 😔😔😔😔
Nurtanesi89 Simalgul_ Korkma canım benim de kanamam vardı hatta 2 kere ayrı zamanlarda parça bile düştü kesenin altında kanama alanı vardı keseden ayrı olarak seninki de belki öyle Bi şeydir o kan aksın gitsin ki rahat ol iler ki zamanlar için kesenin dışında ise bebeğe bir zararı olmuyor.
kubraonder Bende 6+ 3 oldum :) ilk gebeliğim sürekli içimde korku oluyor ya kalp atışını duyamazsam ya bişey olursa diye 🤰🏻 7+0 da gideceğim inşallah duyacağım 🙏🙏
Beyzapzk Mrlorki Allah yardımcımız olsun canım Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah 🤲🏻
Busrabzk Merhaba kızlar bizde 8+6 olduk 5. Haftadan itibaren mide bulantısıyla baş etmeye çalışıyorum şu bir kaç gün ağzıma lokma koyamaz oldum yarın doktora gideceğim mide bulantısı için ilaç kullanıp faydasını gören oldu mu?