ncyeninseruveni 9+1 olduk bizde doktorum 12 haftadan önce kalp atışını dinletmem dedi.7+4 de muayene olmuştuk.sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 😊🤰🏻
Grey Nurtanesi89 bende 9 haftalık 1 günlük kalp atışlarını duydum yarın ise kontrolümüz var,ilk bebeğim olucak nasip olursa hepimiz kucağımıza alırız inşallah🙏🏻
ncyeninseruveni DenizBilge kabızlık İçin karadut özü, bulantın içinde azıcık kuru nane çiğneye bilirsin.
Benazirmhrmh DenizBilge sabah uyandığınız gibi bi kaç adet çubuk kraker tüketin be kendiniz çok tok ne de aç bırakmayın en erken bebeğin hareketlerini hissettiğinizde mide bulantılarınız geçecektir
llFatma DenizBilge kayısı hoşafı yaptım iyi geliyor. Kayısı ye. Salata tüket. Miğde bulantısı iiçin de ağır yemeklerden kızartmalardan kaçın.
Beyzapzk Gzmkrt merhaba Ben gebeliğimi ilk öğrendiğimde 6+1di ve keseyi gördük bence 8. Haftaya kadar beklememelisin şimdi 9+6 olduk çok şükür :)
Mrlorki Beyzapzk merhaba haftamız aynı…nasıl geçiyor?ben bulantidan ve progestan yapımdan dolayı zorlanıyorum
Esra0412 Gzmkrt iyi akşamlar 1 Mayıs’ta kan testi yapıldı ama negatifti sonuç sonra adetim gecikti ve şuan 13 gün geçen gün test yaptım sonuç pozitifti sizce arada kısa bir zaman var o zaman belli olmayıp şimdi belli olur mu hamile olduğum yarın kan testi yine vericem bilginiz varsa
Betul96 Nurtanesi89 bizde şu an 5+3 olduk geçen hafta kontrolde kesemizi gördük bu perşembe kontrolümüz İnşAllah herşeyi daha net görürüz hayırlısıyla 🥰
Semanur444 Nurtanesi89 Nurtanesi89 merhaba benim de 5 hafta 4 gün oldu 8 gün önce doktora gittim keseyi göremedi daha çok yeni dedi salı günü kontrol randevum var inşallah görürüz keseyi bu ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım inşallah herşey gönlümce gönlümüzce olur🥰 ama benim de kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim şiş ve bütün damarlar olduğu gibi görünüyor bu normal mi?
Fatmakara97 Semanur444 çok normal canım 8 . Haftadayım hala ara ara kaşık ağrısı oluyor ve göğüslerim çok ağrıyor dolgunlaştı
Mrlorki caglar_bebek fitil olarak ben cesaret edemedim Dr ile görüştüm iyice geri itmelisin diyince vazgeçtim…kaç tane kullanıyor sun?
Kaya13 Loresima00 ayy aynılarını bende yaşıyorum 4+4 üm yarın doktora gideceğim bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bebişlerimiz🙏🥰
DenizBilge Benazirmhrmh çok teşekkür ederim. Her şeyi deniyorum her şeyden tiksiniyorum. Bebek gelişmeyecek diye çok korkuyorum.
Vildan_trhn21 19+3 Zaman cok cabuk geçiyor kızımla tek temennim hemen saglıklı bir şeklde allahın izniyle kucagıma alabılmek sız annelerım ıcınde bu sekıldedır dusuncem ılkim ve tum heyecanım suan yaşıyorum anlatılmaz yasanır dedıklerı tek duygu bu olsa gerek😊😊😊
Beyzapzk Mrlorki ilk 2 hafta bulantım ve istifralarım çok oldu ama şuan iyiyim çok şükür son 1 haftadır 1 kere çıkarttım sadece günden güne daha iyi oluyoruz ama :)
Beyzapzk Mrlorki başlarda yemek yiyemiyordum canım hiç bişey istemiyordu ama son 1 haftadır artık yemekte yiyebiliyorum
Ozge_07 Merhabalar bende 2sene sonra çok şükür minik mucizeme kavuştum hiç ummadığımız bir anda geldi hayatımıza☺️ Kese 5haftalık bebegimde 4haftalıkken öğrendik çok şükür ve ayın21inde kalp atışınışını duymaya gideceğiz 6haftalık olduk bugün😘