Findikhanim Bende 5+2 oldum bu gün kızlsr kes yi 4+6 da gördük alttan muaynede ☺️☺️ umarım bebeğimi bende görürüm daha görmedim çok heyecanlıyım ☺️☺️☺️
gul544 Findikhanim merhaba bende keseyi alttan muayenede gördüm daha dört haftalıgım bebegi göremediler ama sizdede öylemi oldu
Cicek08 Findikhanim bende bugün 5+2 oldum keseyi bugün gördük alttan muayene ile . 2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı hayırlısıyla inşallah 🤗
Benazirmhrmh Merhaba kızlar bende5+4 ikinci hamileliğim tecrübeli olduğumuz için sadece kan tahlili yaptık çıktı bayram araya girdiği in hafta içi kese ve kalp atışı için bir kerede gidelim dedik ama ilki gibi heyecan dolu saatler geçmiyor resmen
Minaaktas Benazirmhrmh normalde de adet günlerim şiddetli geçtiği için ilk hamileliğim bu olduğu için mi acaba böyle karın bel ağrısı oluyor
Findikhanim Yavuzz benimde öyle canım bundan önce 2 gebelik düşükle sonlandı malesefki 😔 hayırlısı inşallah bu evlatlarımıza kavuşuruz sağlıkla ☺️☺️
Kubra381 Findikhanim sağlıkla kucağınıza alın benim de ilk gebeliğim kürtaj yapıldı kalbi durduğu için inşallah bu gebeliğim sağlıklı şekilde ilerler 🥰
Fatma_drmz72 Nurtanesi89 canım bende de kese içinde kanama görülmüştü çok dikkat et kendine bol bol dinlen ve sıvı tüket kanamayla beraber benim bebeğim suyu azaldı 5 aylık bebeğin kalbi durdu dikkat et canım inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla sende bende🙏
Nurtanesi89 Fatma_drmz72 Benim kanama kese dışında canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Bundan önce 5 aylık bebeğimi bende su kesesi patlaması sonucu kaybetmiştim seni çok iyi anlayabiliyorum 😏 bu sefer 12. Hafta da rahim ağzına serklaj dikiş atılacak. Yani yüreği ağzında geçecek her türlü benim için Rabbim sağlıkla bu sefer kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲
Fatma_drmz72 Nurtanesi89 bende şuan 6 haftalığım tam olarak benimde pazartesi randevum var inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin🙏
SGx Fatma_drmz72 tebrik ederim, hayırlı olsun. Bende bugün 6. haftadayım yarın kese için randevum var. Siz kalp atışını da duyabildiniz mi?
Gamzeuzmay Bugun 7 haftam 5+6 haftamda keseyi gördük ama kalp atışı yoktu çarşamba günü randevum var inşallah duyarız genelde 6 hafta da duyuluyormuş geç olmuş bizimki sanki
Gulcinkrms Gamzeuzmay benimde bugün 7 haftam.bizde 5 +6 da keseyi gördük bu cuma gunu kendisini görebiliriz inşallah:) doktorun dediğine göre kese ve bebek arasında bir hafta oynuyormuş.
Fatma_drmz72 Nurtanesi89 ay ne zor şimdi o dikişler Allah yardımcın olsun inşallah sende bende bu sefer hayırlısıyla kucağımıza alırız
Bizincirgiller Nurtanesi89 canım rahimde perde çar mı genelde perde olanlarda rahim ağzı yetmezliği oluyor merak ettim ?
Nurtanesi89 Gzmkrt Bu kadar rastlandı aynı gece başımız ağırmamış bir takım işler becermişiz demek ki 🤪🤪🤪 haha
Kubra381 Nurtanesi89 Amin inşallah sağlıkla kucağına al inşallah 😇benim ikinci gebeliğim ilki malesef kalbi durduğu gelişmediği için kürtaj yapıldı inşallah bu defa sağlıkla ilerler 🤲
gulcecece Ben 6+1 im keseyi 5*3 te görmüştük bir kaç gündür aşırı bulantım var kusmam yok ama bulantı çok çekiyorum özellikle sabahtan öğleden sonraya kadar 😔
Nurtanesi89 Kubra381 Ahh ahh ilk sevinçlerimizin yarım kalması çok kötü bişey ama bu sefer bizde sevineceğiz Allahın izni ile güzel kardeşim 🦋🤲
Kubra381 Nurtanesi89 amiiin inşallah yaa şuan o kadar çok korkuyorum ki 2 buçuk yıllık evliyiz baştan beri çok istiyoruz pco var bende o yüzden olmuyordu klomen kullandım o şekilde ehamile kaldım çok şükür 🤲
Selocan59 Kubra381 PCO bendede var malesef bende 7 yıl boyunca olmadı 7 ci yılımda doğum günümde hamile olduğumu öğrendim onu kaybettim ondan 1 sene sonra tekrar oldu kendiliğinden onuda 3 aylık kalbi durdu kürtajla sonlandırıldı ve bi daha düşünmedik 6 ay sonra gene kendiliğimden hamile kadım ve bu bi mucize rabbim isterse herşey oluyor üzülmeyin zamanı gelince sen istemesen de oluyor şükür