emineceran syguler yarın bir çaresi var mı doktoruma soracağım, uyuyamadınız demek, ben de aynı şekilde kımıldayamıyorum yatakta😓
Ebnu FatosSan95 doktorumuz perinatoloji uzmanı.. uzman olan o, ama buna rağmen “ne saçmalıyosun sen bebeğimin kalp atışını dinlet, görmek yetmez duymak da istiyorum” demek aklıma gelmedi 😕🙂
Sabihanur1 poyrazinannesi3547 bende haşimato yiroid var özellikle hamile kalınca artıyor değer tsh 10-15 değerleri gördüm
poyrazinannesi3547 Sabihanur1 Çok geçmiş olsun ben yarın tahlil sonçlarına baktrcam sağlık ocağında yaptrmştm bakalm ne olcak
Deryaerbil Sabihanur1 merhaba benimde hem hızlı çalışıyor bende Haşimato tiroid im var. bir tane bebeğimi kalp atışını duyduktan sonra kaybettim bir tane kimyasal gebelik geçirdim şimdi 7 haftalık gebeyim kalp atışını duydum . Siz şuanda gebe misin? Daha önce kaybınız var mı
Tgb91 Sabihanur1 bendede var ilaç kullanıyorum hemüz doktora daha gitmedm belki ilacın değerini düşürür şuanlık 100 mg devam ediyorum
Zeze2454 Dmlkdr Bende 4+3 üm 7.haftada kalp atışı duyuluyormuş sanırım bende 7. Haftaya kadar bir sıkıntı olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum☺️
Kivircikk Zeze2454 duyuluyor ama cızırtılı bı şekilde duyuluyor ama 8 haftada tam kalp atışlarını duya biliyorsunuz bizim öyle olmustu çünkü 🤰🏻🤰🏻🙏
Nazlimsu Zeze2454 bende ayni sekilde bir sıkıntı olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum. Zamanımız aynı sizinle inşallah hayırlı haberler alırız 😊
Kivircikk Gzmkrt bizde gorunmemisti ama Altan muayene yaptıklarında gördük 8 haftada da kalp atışlarını duyduk 🙏🤰🏻
Minisinibekleyen Kızlar bizde 5+0 olduk bugün daha doktora görünmedim sadece kan dan bakırdım ne zman doktora gitmekte fayda var ilk gebelik bide göğüslerde aşırı hassasiyet var
Kivircikk Minisinibekleyen bi zamanı yok doktora gitmekte biz öğrendikten sonra her 10 günde bir randevu veriyorlardı ama kalp atışını duyduktan sonra 3 4 haftada bir gidiliyor
syguler emineceran evet bence caresi yok dogum yapmıs arkadasım böyle gider diyor süt kanalları olusmaya basladıgı icin sızlama olabiliyormuş.. benım gün gün belirtilerim degisiyor bir sabah cok halsiz uyanıyorum diger sabah asırı enerjik sanki hic hamile degilim gibi uyanıyorum 🥲
emineceran syguler bende öyle.. her gün farklı, bakalım zaman ne gösterecek Allah yardımcınız olsun sizinde🥰
kubra_kkk Nurtanesi89 bende evde test yaptım hamile olduğumu öğrendim bende hemen hemen bu civarlardayım sanırım hafta olarak 🌸🥰 daha doktora gitmedim randevumu bekliyorum
Yaggmur Merhaba bende şuan 5+1 im yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ama vajinal ultrasona hiç girmedim bi korkum var devlet hastanesine gideceğim şu haftalarda hep vajinal ultrasonda mı bakılıyor zor oluyor mu yada zararı var mı biliyor musunuz
syguler Yaggmur merhaba yağmur hanım ben 4+4 de gitmistim doktora ama özel doktora su an 5 haftam bitiyor 46 kg oldugum icin zayıflığımdan dolayı keseyi karnımdan görebildi ve devlette zorunlu oldugunu duydum vaginal ultrasonun
Kivircikk Yaggmur ben 7 haftama kadar hep Altan muayene oldum ama korkulacak hiç birşey yok ilk tuhaf gelicek sana ama ağrı falan hiç olmuyor bı zararı da yok Altan bakılması daha iyi kese en azından Altan muayene de görünüyor 🙏🤰🏻
cennetkokulum_ minikkmelek yanıltabilir canım geç döllenme ise ondan da çıkmamıştır 1 hafta daha bekleyin erken gebelik testi ile tekrarlayın inşallah vardır
Yaggmur Kivircikk anladım canım daha önce hiç alttan muayene olmadığım için korkuyorum bende kendimden çok bebeğe zararı olur mu diye ama içimi rahatlattın sağol 🙏😊 birde devlet hastanesi ekranları falan çok küçük normal ultrasonda göremeyedebilir dediğin gibi .
syguler emineceran hepimize yardım etsin allah hem heyecanlı hem tedirginim bi bebis büyümeye basladım hepimiz idrak edicez sanırım🤓
syguler Yaggmur sag olun siz de korkmayın gebelik düşündüğümde doktora kontrole gitmistm alt muayene olmustum hic acımıyor emin olun