FatosSan95 Herkese merhaba 🤗🤗 Biz 5. haftada öğrendik. 2 3 gün sonra muayeneye gittiğimizde hem kalp atışını duyduk hem bebişi gördük 😍 şuan 9. hafta bitiyor yarın 10. Haftaya başlıyoruz 🤗🤗
annesi_ FatosSan95 Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende yarın tam 10 haftalık olucam kısmetse göğüs hassasiyetiniz var mı peki benim hiç belirtim yokta
Nehir-Poyraz Seymakrkt bende yeniyim aynı sen gibi son adetim 5nisan kan vermiştim değerlere göre benim 2haftalık falan şuan 25inde doktora gidicem bakalım 🤗
FatosSan95 Nehir-Poyraz anaaaa minnacık 😍😍😍 benim 9 hafta bitmiş ya anca farkettim 😂🙈 senin 4 5 haftadan önce görünmez. Değerlerin kaç çıktı?
Mart2021ilham Bizde 10+2 olduk çok güzel muhteşem bir yol ve bir yandanda endişeli rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🙏 sağlıcakla vaktinde bebişlerimize kavuşalım 💚
Sevincmammadli FatosSan95 merhabalar benim deyerim 915.8 cikdi ayın 12sinde. Ama kontrole gitmedim.bendede adetimden önce lekem vardı sonra progesteron iğnesi yaptım 6 kez yaptım iyneni şimdi şükür bir şeyim yok. Ama yine korkuyarim
Nehir-Poyraz FatosSan95 evet minnacık. 29unda yumurtlama görmüştüm ilk kan verdiğimde 18.8 ikincide 36.3 çıktı ben bekleyemeyip koştur koştur test yaptırmıştım 🙈
Gzmkrt _hamisanne inşallah inşallah ya 5+5 şuan 7+2 de gidicem bende nasıl dayanıcam bilmiyorum ama 🥺
Nehir-Poyraz emineceran tam bilmiyorum ne kadarlık öyle tahmin ediyorum 29unda yumurtlama gördüm sonraki iki günüde değerlendirdik ilk kan verdiğimde 18.8 bir gün bekleyip tekrar verdiğimde. 36.3 çıkmıştı erken gebelik testimde hemen pozitif olmuştu hesaplara göre hemen hemen iki hafta gibi oluyor ama bilemiyorum tabi ☺️
Ebnu Nurtanesi89 bizim doktorumuzda 10. Haftadan önce kalp atışını dinletmiyo gerek yok zaten kalp atışını görebiliyoruz, çok küçük dedi ve 9. Haftaya kadar da alttan muayene etti hep, şimdiki muayenemizde artık alttan bakmayacak 🤗
FatosSan95 Ebnu iyi de ne alaka küçükte olsa dinletmek zorunda. Biz 2 haftadır dinliyoruz kalp atışını böyle saçmalık ilk defa duyuyorum
Nurtanesi89 Ebnu Çok iyi yapmış göründüyse zaten dinlemeye gerek yok 🥰 darısı bize hadi bakalım 22 mayıs için çağırdı bizi doktor o günde eşimin doğum günü inşallah minik kalp atışlarını duyarız da eşime en güzel hediye olur 🥰🤲💗
Ebnu FatosSan95 doktorumuz perinatoloji uzmanı.. uzman olan o, ama buna rağmen “ne saçmalıyosun sen bebeğimin kalp atışını dinlet, görmek yetmez duymak da istiyorum” demek aklıma gelmedi 😕🙂
annesi_ poyrazinannesi3547 bendede guatr çıktı bide tiroid hormonum düşük çıktı ilaç kullanıyorum inşallah bişi olmaz🙏🏻🙏🏻
Mrlorki caglar_bebek fitil olarak ben cesaret edemedim Dr ile görüştüm iyice geri itmelisin diyince vazgeçtim…kaç tane kullanıyor sun?
emineceran Mminikmucizemmm 5 haftalığım bende goğüs hassasiyeti cok fazla dokunamıyorum bile. Sizinde öyle mi?
Mminikmucizemmm emineceran benimde çok ağrıyor ve daha şimdiden büyümeye başladılar çamaşır sıkıyor normalde küçük göğüslüyüm hep destekli kullanırdım şu an destekliye elimi süremiyorum
Canannakdeniz Samir vallahi bilemiyorum kız olsa daha iyi olur tabi ama ikisinede sevinirim hangisi olursa sağlıklı olsunlarda hamile olduğumu söylediğim gün annem kız bebek görmüş oda öyle diyor ama hayırlısı bakalım 🥰🥰🥰☺️🙏