Mervuras26 Krizantem_ açık anladığım kadarıyla ☺️ Ama benim son günüm olacak salı yatışım var, ağda bebeğe zarar vermez değil mi bilemedim
Krizantem_ Mervuras26 Saglikla kucaginiza alin insallah benim de 36.haftam :) ,kendinizi kasmazsaniz problem olacagini dusunmuyorum cogu kisi agdaya gidiyor.
Edaornek Bende 6hafralik hamileyim bu konuyu araştırıyorum. Hamileliğin ilk dönemi riskli o yüzden ağda yaptırmanın herhangi bi riski var mı. Bu arada böyle bı konu açtığın için ayrıca teşekkür ederim ❤️
Elbet-birgun-kavusacagiz Krizantem_ yaa bende ust taraflari kendim aliyorum ama alt taraflara cesaret edemiyorum acır diyee nasil yapiyosunuz 🤭
Krizantem_ Elbet-birgun-kavusacagiz Açıkçası suan bende yapamıyorum doğru düzgün çünkü 36 haftaligim ve eğilince karnım sıkışıyor bebegim sertleşmeye başlıyor bacaklarımı bile zor alıyorum :) ben boncuk ağda kullanıp az az yapıştırıp elimle çekiyorum normalde. Küçük parca yapıştırdigim icin acisi cok olmuyor. Suan yarim yamalak agda kalan kısımları jiletle hallediyorum