Emn_dgn Ebruu0 sağlıkla alın kucağınıza, benimde Ağustos görünüyor kalın şeyler almıyorum çok ama uzun kollu ince şeyler alıyorum , ay hesaplayarak almaya çalışıyorum, yavaş yavaş başladım hazırlıklara sizin neden sezeryan ikinci bebek mi
Austosprensi_ Bizim odamiz anne yani besigi halisi tamam kiyafetleri eşyaları hersey tamam bi kac eksik var onlari da halledicem tamam sonrasi boya badana temizlik bebegimin kıyafetlerini yikamaca sonra oglusum benimle olacak son 104 gün
Cgdemmcrtm Biz de 25+3 üz baya tamamladık deterjan ve kişisel bakımda eksiklerimiz kaldı ilk ayları yaz olduğu için kısa kollu ve tulumlar 6 ay sonrası için uzun kollu aldım çoğunlukla sağlıkla gelsinlerde inşallah eksik olduklarımız illa ki alınır tamamlanır sonradan☀️
Morvy Ebruu0 ben herşeyini zıbın hariç kışlık gibi uzun kollu aldım çünkü ağustosta olsa üşürler. Zıbını uzunda aldım kısada aldım. Yani yaz bebeği diye yazlık giydirmemek lazım☺️
sehri_hzr Ebruu0 ben başlayamadım Bi kaç tulumu zıbını var o kadar dolap araştıyorum bildiğiniz yer var mı anneler beşiği de bebekonfordan elyeza alıxaz inşallah ama dolap bulamadık
Gizcebu Ebruu0 valla ben 1 Ağustos görünüyor şuan doğumum 78 gün kaldı park yatak ve bebek arabası puset dolabını aldım anne yanı ve odasının koltuğunu haziran ayında alıcam Antalya’da yaşadığım için 0-3 ay hep kısa aldım 3-6 ay uzun tulumlar aldım çocuğa işçilik çıkartmaya gerek yok 🤣🤣 bol bol müslin örtü aldım doktorum da dedi yaz bebeğim sadece zıbınla geçirir gece yatarken üstüne müslin örtü örtersin biter dedi ondan üşür diye düşünmeyin tabi yaşadığınız şehir de önemli
Ebruu0 Gizcebu antalya kadar sıcak olmasada bende çok uzun alma taraftarı değilim çünkü çocuklarda sevmiyor uyuyamıyor huzursuz oluyırlar sıcakta teşekkür ederim Allah kurtarsın inşallah
mavipinokyo Ebruu0 bende 25+2 yim dolabı beşiği bebek arabasi falan büyük şeyler hazir küçük eşyalar ve kiyafetler kaldi bayramdan sonra hizlica onlari bitirmeyi planliyorum bende ay hesabina göre hangi mevsime denk geliyorsa ona göre bakacağim bel ağrilarim başladi çunku çok ağirlaşmadan yikayip ütülemek istiyorum bakalim Allah herkese güc kuvvet versin 😊
Yasemin5669 Ebruu0 kardeşim ağustos da doğum yaptı herşey aldı ama çocuk Eylül sonuna kadar zıbınla geçirdi çünkü inanın çok sıcak 🔥 oluyo yani fazla kendinizi yormayın derim sık sık banyo ve zıbın bebek çok bunalıyo çünkü
mavipinokyo sehri_hzr benim babam mobilyaci marangoz yani biz ölçulerini modelini filan verdik o yapti bize sağ olsun dişarda bende cok baktim ama istedigim gibi bulamadim