nuniturkmen BusraUras engel olamıyorum ki canım sadece abur cubur cekiyor.kilo konusunda şanslıyım 26 haftamdayım daha 5 kilo aldım
Susamtanem2 nuniturkmen Ne güzel sanslisiniz ama bebeklerin damak tadı anne karnında oluşuyor bebeğinizde sizin konsantre haliniz olacak abur cubur doğunca da karşılıklı yersiniz
nuniturkmen RabiaRabia benim yapım kilo alan yapı degil kilo alıyım nolucak ki yeterki bebeğimde kilo alsın
nuniturkmen BusraUras BusraUras bebiş kaç kilo bilmiyorum ki gelecek hafta kontrole gidince sorarım artık endişeliyim kilo konusunda biraz
AysezulalGvn nuniturkmen muz ceviz avokado canm ve bol taze meyve ben günlük mutlaka 1 muz yerim avokado haftada 3 kere yemeye özen gösteririm ve ceviz gidip gelip sürekli taze ceviz ye 🥰 18+3 haftalık olduk 4 kilo aldım 🤭🥰
Papatyya Kubrakorkut kuru kayısı de tüket o zmn kahvaltılarda bı ıkı tame yesen yeterlı olur ama devamlılık şart
Medine_25 nuniturkmen Ben özellikle son 2 ayımda süt muz ve kaşar peynir tuketiyorum faydasını da gördüm 🥰
BusraUras nuniturkmen inşallah iyidir. Siz zorlada olsa sağlıklı şeyler tüketin. Rabbim ikinizide korusun inşallah.
Papatyya nuniturkmen sindirim sistemi için arkadas kabız oldugunu soylemiştı ayrıca tatlı istegınıde dengelıyor