nuniturkmen merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınız kutlu olsun dileğim herkes sağ salim yavrusuna kavuşur inşallah..♥️ bebeğe kilo aldıran besinler nelerdir ? hamilelikte en cok neleri tüketmek lazım? kim kaçıncı haftada kaç kilo aldı?
BusraUras nuniturkmen bebişe yediğin çoğu yararlı besin kilo aldırır. Ama protein ağırlıklı beslenirsen hem senin hem bebiş için daha yararlı olur. -Kuzu eti -Balık -Peynir(En çok kaşar kilo yapıyormuş bebişe) -Süt -Yoğurt -Baklagiller -Yeşil yapraklı sebzeler -Yumurta -Çiğ badem-ceviz-fındık -Kuru bakliyat Bunlar bebişe en çok kilo aldıran besinler.
AysezulalGvn nuniturkmen muz ceviz avokado canm ve bol taze meyve ben günlük mutlaka 1 muz yerim avokado haftada 3 kere yemeye özen gösteririm ve ceviz gidip gelip sürekli taze ceviz ye 🥰 18+3 haftalık olduk 4 kilo aldım 🤭🥰
susam_18 Çok güzel bir post😁 7.aya gircem peynir yutamıyorum midem bulanıyor. Et zaten hiç sormayın. Kokmuyo diye dana eti yiyorum onuda zor yiyorum. Nasıl kilo alcak benim oğlum ya😶
nuniturkmen susam_18 bende 7. ayıma giricem aynı şekilde bu yazanların bir coğunu yiyemiyorum çok korkuyorum minicik bi bebek doğurucam diye karnımda 7 aylık gibi durmuyor endişeliyim açıkcası
BusraUras nuniturkmen ilk defa duydum. Bilmiyordum ben. Ama hazır yoğurt değil kendi yaptığımız inek sütünden olan yoğurt tüketiyorum ben allaha çok şükür bebişimde bir kilo kaybu yok gelişimi oldukça iyi şükür.
Sevgi_123 nuniturkmen Bèbèk kilo alsın diye özellikle bişeyleri zorla yemenize gerek yok ki kendiniz düzenli beslediğiniz sürece bebeğiniz kilo alıyor zaten onca vitamin ve ilaç kullanıyoruz bunlar da bebekler için
susam_18 Papatyya muz süt ceviz meyve klasiğim zaten😊 muzunda çok olgunlaşmamış olanı faydalıymış yeni öğrendim bunuda😄
Papatyya susam_18 evet canım hafıf yesımlımsıykn yenmesi gerekıyo öle magnezyum oranı daha yuksekmış sarı muzlar şeker yüküymüş maledef
Papatyya 7.ayımdayım et tüketemiyrum bnde tavuk etınden tıksındım saten dana etı fılanda işte zorla ama baska şekılde beslenmeme dıkkt edıyrum çok şükür haftasından ılerde bırazcıkta
nuniturkmen BusraUras kendim yapamam ama artık bolca tüketirim zaten bi çok yararlı yiycekleri yiyemiyorum abur cubur agırlıklı ilerliyorum🥺
BusraUras nuniturkmen tüketmeyin abur cubur hem size hem bebile zararlı. Birde gereksiz kilo alırsınız. Meyve tüketin o daha imanlı gene abur cubura göre.
Ozge-1121 Yazanların hıc bırını yıyemıyorum 17. Haftadayım cok kusuyorum etin her turlusunden tıksındım yogurt yıyınce reflum azıyo sadece meyve yıyebılıyorum nerdeyse bende cok korkuyorum bebegım gelısemıycek dıye 🤭
nuniturkmen Ozge-1121 et konusu zamanla düzelir bende yiyemiyordum bakmaya bile tiksiniyorum artık öyle degil 25.haftamdayım sende düzelirsin bence en azından meyve yiyorsun bunada şükür
nuniturkmen BusraUras engel olamıyorum ki canım sadece abur cubur cekiyor.kilo konusunda şanslıyım 26 haftamdayım daha 5 kilo aldım