08Hale80 20 haftalıktan merhaba mide yanması çok fena ben de bir de kızlar detaylıya ne zaman gireceksiniz ben yollar açılırsa iki hafta şehir dışında olucam tetenoz şeker yüklemesi için geç kalmıyorumdur umarım
Susamtanem1 08Hale80 detaylı çoğu hastane 19-24 arasında yapıyor tetanoz ise 20-25 arası şeker yüklemede 24. Haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum canım ben detaylıya 22 haftamda gireceğim devlet hastanesine gidiyorum anca o zamana denk geldi
Mrymonek 08Hale80 detayliyi 22.haftada giricem. Tetanozu ilk dozunu bu hafta olucam 20haftalik oluyorum. 😊
Susamtanem1 Zezeeeyyldrm yaa ne güzel benimde biraz iç karnım dar normaldede su içince bile şişerdi şimdi bir top var önden önden giden 😂
Minnos_huzur44 19+3 bel ağrım yok oturup kalkınca kasıklarda sancı oluyor bazen 3 kilo falan aldim bebiisim kiz ve hareketleri yok dhaa beklemedeyim
Susamtanem1 Minnos_huzur44 benimde ne mide yanmam ne bel ağrım var ama kasık ağrım beni zorluyor🤦🏻♀️ Uykuyu seviyor yada narin narin hareket ediyor demekki🥰
Mrymonek Yarın 20haftalik oluyoruz kabızlık çekiyorum 3gundur 😑 bazen bel ağrılarım oluyor başka sorunum yok çok şükür😊
Susamtanem1 Mrymonek benim kuru kayısı birebir geliyordu kabızlığıma şöyle 5-6 tane ardınada biraz su
Zumruduankakusum Susamtanem1 19. Haftadayım 4 kg aldım ama göbeğim Sanki 6-7 aylık gibi😅 bel ağrısı var onun dışında iyiyiz çok şükür 😇 oğlum olacak Allah nasip ederse tek istediğim bir an önce sağlıkla huzurla yavrucuguma kavuşmak 😊😊
Susamtanem1 Zumruduankakusum benimde göbek baya erken çıktı normaldede su içtiğimde bile belli olurdu inşallah çok çatlamayız🥰
Mom070 Susamtanem1 Sadece 2 kilo aldım, bebişte iyi şükür,genelde öğleden sonra 4 giib bana bir haller oluyor böle uyku falan bastırıyor tansiyonum düşüyor sanırım dün ölçtüm düşmüştü ☺️onun haricinde bir sıkıntı yok çok şükür şimdilik
Susamtanem1 Mom070 ara öğün ihtiyacınız yada bir ana öğün ihtiyacınız olabilir genelde aynı saatlerde oluyorsa şeker ve tansiyon düşüklüğü eşliğide olur ♥️
Mrymonek Susamtanem1 bakalım kuru incir aldım öyle dediler diye inşallah ilaçsız idare edicez böyle 😊
Zumruduankakusum Susamtanem1 benim ilk gebelikten çatlağım vardı biraz şuan yenileri ekleniyor gibi emin olamıyorum ama kaşınıyor 😥😥
Yasemen23 Zeynep69 bende 17 haftaligim ve asiri derecede ayaklarim agriyor arada da kasıklarım genelikle sol kasigimla beraber ayağım cekiliyor normal mi acaba
Susamtanem1 Yasemen23 ayağında çekilme kalçandan itibaren oluyorsa siyatik ağrısı olabilir ağırlık merkezi değiştikçe bu ağrılar artabiliyor bol bol yürüyüş ve magnezyum rahatır doktorunuza danışın bence belki ilaç verir ama o döneme kadar maden suyu muz gibi magnezyum içeren gıdalar tüketin 🥰
bykarakan 21+5 deyiz 10 11 haftadır kuyruk sokumunda bi ağrı var henüz kilo olmadım başlangıçta verdiğim için galiba. Karnım evet artık belirgin hareketler ise bazen akşam gece hissettiriyor ama 2 gündür tık yok endişelenmiyorum değil 🙄
Susamtanem1 bykarakan ağırlık merkezi değiştikçe ağrılar da artıyor🤦🏻♀️ bendede hareket etmediğinde süt dondurma vs yiyip içip sağ yanıma yatınca onla konuşup şarkılar söyleyince hareketleniyor, bence anne bana bu eziyeti yapma yeter diye yapıyor sesime karşı 😂
Mom070 Susamtanem1 beni doyurmuyorlar ama 😃acıkınca illa yemek olcak öyle çok yiyen biride değilim ama çok acıkıyorum😬