Susamtanem1 Nasıl geçiyor kilolar, ağrılar, hareketler cinsiyet ne alemde özellikle hazırlıklar başladı mı 👁
Kucukmucize Susamtanem1 kilolar başını aldı gidiyor 😊ağrılar mide ile bel ağrıları.Hareketlerde yavaş yavaş arada hissediyorum kızçem olacak nasipse.Yavaş yavaş alıyoruz .siizn nasıl gidiyor cinsiyet ne 😊
Zezeeeyyldrm Susamtanem1 19+1 hiç kilo almadım bel ağrısı mide yanması dışında güzel gidiyor Oğlum olcak inş 12.haftada öğrendik.
Demir50 Susamtanem1 salı günü randevum var çok heyecanlıyım kızımı göreceğim için günler geçmiyor sanki ☺️
Susamtanem1 Kucukmucize Benim verdiğim 2 kiloyu geri almış bulunmaktayım sol kasık ağrım bazen kitlesede oğluşumun varlığıyla sağlığına dua etmekten başka birşey yapamıyorum 🤍 2-3 parça kıyafeti dışında daha dişe dokunur birşeyi yok 🧚🏻♀️ 21+0 olduk
Susamtanem1 Demir50 bendede öyle daha doğrusu gün içinde çok şükür hareketini hissediyorum genelde geceleri akşamları hareketleniyor yada sabahın erken saatlerinde bazen dışardan görüyorum vurduğundaki kalkışı
Demir50 Susamtanem1 bugün kızıma kavuştum darısı size detayliyada girdik çok şükür sağlığı herşeyi cok güzel
Zeynep69 Benim de bel ağrılarım arttı kızım olacak inşallah ilk hamileliğim yeni yeni hissediyorum 😍❣️
Susamtanem1 Zeynep69 Ya maşallah hep erkek denk gelmiştim şimdi kızları görünce çok mutlu oldum yoksa oğluşuma gelin bulmak zor olucaktı 😂
Yasemen23 Zeynep69 bende 17 haftaligim ve asiri derecede ayaklarim agriyor arada da kasıklarım genelikle sol kasigimla beraber ayağım cekiliyor normal mi acaba
Susamtanem1 Zezeeeyyldrm oh maşallah bende 17-18 e kadar verdiğim 2 kilo ile devam ederken nolduysa bir anda oldu 🤦🏻♀️ Göbeğiniz çıktı mı bel ağrısını oda tetikliyor biraz
Susamtanem1 Demir50 Yaa o kadar mucizevi bir şey ki normalde benim 11ndeydi ama bu idari izinden dolayı 21ine ertelendi gün saymakla bitmiyor sanki çok özlem dolu oluyor insan