Normal doğumdan sonra dikişi olan oldu mu ? O dikişlerin ağrısını azaltmak için neler yapabilirim?
Normal doğum sonrası dikiş ağrılarını azaltma yolları
Sezinas arkadaşıma sordum bugün daha çok yorulma aşırı hareket etme dedi . Normal doğum yaptı kuru tutmaya özen göster birde batikon krem kullan dedi 👍
Sezinas parol içtim sabah akşam çok oturma çok ayakta durma batikon kullan sık sık yıka kuru tut
Sezinas doğum yapalı 20 gün oldu hala acıyo o kadarda dikkat etmeme rağmen iyileşemedim hatta bi dikişim açılmış nasıl iyileşcek bilmiyorum 😔
Birrannee Allah yardimcin olsun canim benimde dikişlerim geç iyileşmişti cok dikkat etmeme rağmen😒
Birrannee canım sık sık batikon sür gece yatarken de madecasol sür inşallah hemen toparlarsın ben bunları uyguladım 25. günüm dikişler de düştü izi bile yok nerdeyse
Sezinas Bol bol uzanıp dinlen canım mecbur kalmadıkça tabiri caizse kıçının üzerine oturma uzan. Bide pansumanını mutlaka ihmal etme oda çok rahatlatıyor bide enfeksiyon kapmasını engelliyor sık sık duş alabilirsin oda dikişlere iyi geliyor. Başka da ağrısını dindirecek pek birşey bilmiyorum maalesef doğumdan sonra 3 gün hastahanede yattım dikiş ağrım olmasına rağmen pes şeklinde soğuk tampon haricinde hiçbir şey verilmedi dikişler kendini toparlayana kadar ancak bu kadarını yada buna benzer şeyleri yapabilirsin 🤷🏻♀️