Pelincekin Figennn kan testinde çıkar canım moralini bozma daha minnacık oldugu için ultrason da görünmez alttan da muayene edebilir. Rabbim gönlüne göre versin.
Figennn Pelincekin Sağol cnm, kan testi yaptırdım çarşamba günü bhcg 214 cıkmıştı. Pazartesi günü doktora gidecem Allah kısmet ederse🙏🏼 İnşallah herşey iyi geçer korkuyorum kötü bir şey demesinler yine😐
Mmelek Figennn evet benmde 240 larda bişeydi 3 haftalıktı kese falan yoktu. 2-3 hafta sonra ancak görünüyo. Vajinal muayenede bile görünmüyo yani. Bşe olmaz tabi pazartesi görün. Hadi bakalım hayırlı olsun 🙏🏼🤰🏻
Denis19 Hayirlii olsuun ya çok sevindim zaten doktorun öyle demesi saçmaydı çünkü evde yapılan testlerde yanılma payı pek olmuyor gebe olmasan evreninde cikmazdi😊
Figennn Denis19 ÇOk teşekkür ederim canım😍 inşallah bundan sonrasıda her şey iyi Olur🙏🏼 korkuyorum kötü birşey olucak die ilk hamileliğim
Babies16 Figennn e tamam hamilesin canim 5 in uzerini pozitftir.hayirli olsun benim kanim 25 cikmisti.suan 26 haftalik hamileyim ..rabbim saglikla kucagina aldrsin ins 😊😊
Figennn Babies16 Aminn canim tesekkur ederim🙏🏼 Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sanada bebegini😊