Figennn deletedmom6295 Evet kadin dogum doktoru canim. Randevu alirken telefonda soylemistim cift cizgi var die, kan testi yapiomusunuz, gerek yok demisti pozitif ise test. Yarin kan verip baska doktora gidicem insallah iyi haberler veririm 🙏🏼
Figennn deletedmom204 Bgn kan tahlili yaptırdım sonuc b hcg 214,76 ama doktora gidemedim malesef izin de bu hafta. Pazartesi gitsem bu sonuçlarla sorun olmaz değil mi? ve nekdr haftalık hamileyim acaba cnm🤔
deletedmom204 Figennn canim benimde boyle cikmisti daha cok yeni muhtemelen uc haftalik falan dort haftada 1000i geciyor cunku 😊😊
Figennn Mmelek Bgn kan tahlili yaptırdım sonuc b hcg 214,76 ama doktora gidemedim malesef izin de bu hafta. Pazartesi gitsem bu sonuçlarla sorun olmaz değil mi? ve nekdr haftalık hamileyim acaba cnm🤔
Mmelek Figennn evet benmde 240 larda bişeydi 3 haftalıktı kese falan yoktu. 2-3 hafta sonra ancak görünüyo. Vajinal muayenede bile görünmüyo yani. Bşe olmaz tabi pazartesi görün. Hadi bakalım hayırlı olsun 🙏🏼🤰🏻
deletedmom204 Selmas57 adetin geciktikten sonra cikar demislerse benim gexikmeden cikmiati o yumurtlama tarihime bagli ama genelde ikihaftayi buluyor canim
Figennn deletedmom6295 Kan tahlili yaptırdım cnm b hcg 214,76 cıktı ama doktora gidemedim bu hafta tatil miş. Haftaya kaldı artık
Meyland Figennn nasıl doktormuş o ya kanda bakmadan değerin kaç diye ultraaonda bakmış. 6 haftalıklen bile vajinal muayene ile anca görülür kese. İçini ferah tut bence hemen git Beta hcg baktır. Ayrıca bence doktorunu bile değiştir derim. Hakkında hayırlısı olsun
Figennn Meyland Bgn yaptırdım cnm bHcg 214,76 cıktı okdr korkuttu ki beni. Bnde öyle yapıcam bir daha o doktora gitmiyicem☺️