harece Jenny bazı hastaneler pusetsiz çıkartmıyor bebeğin güvenliği açısından. Bende alıcaktım eltimde sıfıra yakın vardı onu aldım kullanmak için 6 ay kullanılıyor sonuçta.
glnzem Jenny travel sistem almanız daha mantıklı en azından bebek arabasına takıldığı için taşımak zorunda kalmıyorsunuz ilk zamanlar gerekli bence kontrole falan gidip gelirken
Sinem_58 Jenny bende gerekli diye düşünüyorum bize teyzemiz bebek arabasını da ona göre almış bşr süre posetini kullanacağım ordan sonra bebek arabasına döneceğim
Bebekhemsiresi-1 Jenny bir arkadaşım çok uzun süre kullanılmadığı için doktora,aşıya vs götürmek için uygun fiyatlı bir puset almış bebeği büyüyünce de ihtiyacı olan birine vermiş. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum 💭
Mom726272 Jenny bence şart ilk bebeğim de kullandık ödünç almıştık 2. Ye şart oldu arabada olunca arkaya bebek pusette koyuyosun üstüne emniyet kemeri sende rahat gidiyosun oda
Fairymom Jenny bende kızıma almıştım çok ağır eşim yanımda olmadığı sürede taşıyamıyorum ama araç için çok iyi oluyor özellekle kontrollere falan tek gidecekseniz.