Kbra1234 Beyzosss walla canım yalancı sancı mıdır nedir bilmiyorum ama 2 gündür aralıksız tuvalete gidiyorum aşağı çok baskı yapıyor afedersin büyük tuvalette öyle dakika da bir gidiyorum vajinada batma yanma hissi oluyor karnımda ağrı çözemedim bu arada 30+2 deyiz
halise_bozdaq63 Beyzosss ben 39+1 oldum arada adet sancısı gibi geliyor gidiyor düzensiz ve biliyorum ki yalancı
Sibelrx Beyzosss 29 haftadayim karnim sanki adet olacakmisimda olamiyomusum gibi agriyo niye oluyo acaba son aylara girdigimiz icin mi
Ecaglaagt Beyzosss bu gece sabaha kadar sancıdan öldüm öyle yorulmuşum ki sabah 12 de zor uyandım o bile perişan etmiş beni.Belimden gelip kasıklarıma vuran bi ağrı adet sancısı gibi
Haticekskn halise_bozdaq63 merhaba ben 32+6 dayım. Bugün ilk defa alt karnım sanki adet olacakmışım gibi on-onbes dakika agridi hatta suan agrisi suruyor. uzandim azaldı. Sizce bu yalancı ağrı mı.
gamzeserenn Beyzosss Benim öyle hatta yanlış mı anlıyorum aceba böbreklerim mi ağrıyor diye düşünüyorum öyle mi oluyor yalancı sancı
halise_bozdaq63 Beyzosss evet belimdede oluyor normal kabul ediliyor canım korkulucak bişey yok zaten doğumun başladığı an sen anlıyorsun uzanınca geçmiyor şiddeti artıyor nişan geliyor bunlar olmuyorsa zaten o yalancı sancılar oluyor ☺️
Cansu-13 Beyzosss benim sün akşamdan beri 15 dk arayla belime ayrı giriyor sanki kemiklerim birbirinden ayrılıyor gibi 37+3 olduk doktor karnında ağrı yoksa korkma eğer geçmez se gelip nst ye bağlanman lazım dedi
gamzeserenn 38+5 iz 3 gündür sürekli belimden kasığıma, sırtıma ve bacaklarıma giren ağrılarım oluyor çok sıklaşmadan geçiyor sanırım yalancı sancı 🤷🏼♀️
Beyzosss gamzeserenn şuan bende öyle aşırı bir ağrı var bende böbreklerim sanıp iki litre Su içtim ama geçmiyor karnıma yayiliyor
Momandbabyy Sibelrx Ben de 29. Haftanın içindeyim 28 den beri aynı şeyleri yaşıyorum sancılar çok hafif oluyor ve uzun süreli değil ama yine de bi yandan korkuyorum. Yalancı sancı dedikleri bu mu? Ve ciddi bir şey mi acaba😟
Kaderimm MomandbabyyMagnezyum desteği alıyor musun cnm o haftalarda benimde öyleydi magnezyum abbaslayinca hafifledi
iremgokersen Merhaba ben de 36 haftadayım regl ağrısı gibi bir ağrı ile beraber sırt ve bel ağrısı artı mide bulantım oluyor bende yalancı sancı olduğunu düşünüyorum 😭
SutlacimiYedimmiBen Beyzosss arada regl agrisi yasiyorum onun disinda bebek toplanip kasiliyor doguma son 3 gun