Papatyamisali12 Nejlavrl evet hem yumurtam olusuyor 3 tane falan kendiliğinden hemde 5 gun bol bol adet gorurum insallah darisi benim basima🤲🏻🥰🌸🌸
Nejlavrl Papatyamisali12 rabbim insallah sizede bir evlat nasip etsin isteyen kimsenin kucağı bos kalmasın 🤲🏻😌
Zeynep16100 Bende yaptım bi sıkıyım yoktu ama 1 sene bebek olmayınca denedim o ay hamile kaldım ikizlere hemde şuan 14 haftalık olduk deneyebilirsin bence
Bfduam Papatyamisali12 amh degeri düşük olduğu halde hamile kalanlar okumuştum, est hormonu önemliymiş demisti hatta. Ümidini yitirme, ne yapılabilir bu hormon icin onu mu araştırmalı, her kür herkese yaramıyor, fayda diye zarar görülüyor.
Papatyamisali12 Bfduam https://resimyukle.io/r/xZbmFn69MZ Diğer hormonlarım böyle cikti doktorum bisey demedi ama, prolaktin icn ilac kullandm bi dahaki ay 1 oldu düştü cok sukur🙏🏻
Bfduam Papatyamisali12 buda bi gelişme, ins tüpe bile gerek kalmadan olur bebeğin Allah büyük ol derse olur.
Nejlavrl Bfduam ben geçtiğim icin o yollardan cok üzücü gercekten ne kadar cok ağladığımı asla unutma yillarcada cocugum normal yolla olmayacak korkusuyla yaşadım ara ara hep baska doktorlara gittim farkli farkli kimse umit verici konusmadi yani ama allahin isi allahimdan ümit kesilmez☺️
Bfduam Nejlavrl hamd olsun ki geçmişte kalmış, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Desene geçti de nasıl geçti bana sor durumu. Rabbim.daha büyük imtihanlar vermesin. Rabbim yavrunu inş sağ kucağına alırsın.
Papatyamisali12 Bfduam Evet kullandim canım işe yaramadı ama fazlasiyla kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Hatta adet göremedim🥺 zorla adet oldum karnım şişti göğuslerim sisti sivilcelerim oldu ama adet göremedim. Sonrasinda soğan suyu ictigim gün söküldüm resmen😥 Neyseki simdi normale döndüm. Ama polikistik overlilerde cok ise yariyormuş yani faydasini cok kisi görmüs🙏🏻🙏🏻
Bfduam Papatyamisali12 senin durumunda olanlar içinde illaki vardır doğal kürler vs bu araştırmak lazım. Mesela sende c life yaramamış bende denemedim. Her kür herkese olmuyor. Gıda takviyesi prowomen Dr a gittiğimde bi sorabilirsin fayda sağlar mı diye.
Papatyamisali12 Bfduam cok saağolun yardimci oldugunuz icin bana soğan suyu kürü cok iyi geliyor ☺️ o dediğiniz vitanamin sanirsam onuda soracağim doktora cok tesekkur ederim❤