6263826 Sibelrx yaa doktor bi hafta daha denememi söyledi eğer hala kullanamazsam son aylarda serumla vereceğini söyledş
MDT 6263826 olabilir bilemiyorum. Her doktorun uygulaması farklıdır tabi. Benim tahlillerde falan bir eksik çıkmıyor 🤷🏻♀️
Eftknc Aysun1983 ben de tiroid ilacı kullanıyorum sabah kalkınca ikisini de içiyordum aylardır. İkisini aynı anda almamamız mı gerekiyormuş, doktorum bana bunu neden söylemedi bu kadar zamandır moralim bozuldu şimdi 😔
Aysun1983 Eftknc bana da söylemedi ben nette okumuştum sordum öyle söyledi bana da en az 4 saat olmalı aralarında diye
MDT Asil_Egem hem de nasıl 2 gün boğazım midem yandı çok fena oldum.Hamilelik sürecinde farkına vardım ki takviyeler bana dokunuyor. Sadece ocean ’ın takviyelerini kullanabiliyorum 🤷🏻♀️
Mlkkskn Asil_Egem o ilaç beni mahvetti hastanelik oldum resmen serum takıldım değiştirdi doktorum ilacı 🤦♀️
Asil_Egem MDT bende sürekli kusuyordum başım dönüyordu mide ağrıyordu bide bana ferrum verdi şuan onu kullanıyorum
Zehrasrkmn Hsakarya genel olarak aç karnına ama ben baltan beri tok karnına içiyorum bulantım olduğu için
Balonnnnn Hsakarya midenize dokunmuyorsa aç karnına İçmek daha iyi dokunursa tok . Benim drm öyle önermişti.
Littlespy EymenAli21 bende de maltofer var ama eczacı yok karna yazmıştı ben de yok karna içiyordum ☹️