Burcu_NFUE Hsakarya aç karnına daha çok etkili ama mide bulantısı kabızlık vs yapıyorsa tok karnına gece yatmadan öncede içebilirsin etkisi aç karnına alınan gibi olmaz ama Gine’de faydası olur
senell Hsakarya Açlık tokluk önemli değil. Ama kafein ve süt ürünleri tükettiğimiz zaman arasında 2 saat olması gerekiyormuş fayda etmesi için.
tugbade Hsakarya aç karnına sabah içiliyor ama ben aç karnına başka bir ilç kullandığım için gece aç karnına içip yatıyorum🌸
6263826 Sibelrx yaa doktor bi hafta daha denememi söyledi eğer hala kullanamazsam son aylarda serumla vereceğini söyledş
Omerhatice Hsakarya tok karnına aliyorum canim Doktoeum yan etki yapabilir aç ken daha çok etkiliyor dedi eczacı aç yazacak ama sen tok kullan dedi 🤗
orkidehaniimm Aysun1983 aynısını yaşıyordum en son çareyi Demir ilacını gece uyumadan açken almaya başladım sıkıntı olmaz umarım 🤔
Aysun1983 orkidehaniimm çok mide yanması yaşadım son haftalarda yoksa bende gece yatmadan aldım ilk şimdi tekrar sabaha döndüm
Esen3535 Hsakarya Canm kahvaltıdan 1 saat sonra içtikten iki saat sonra da süt ürünleri ve kafein alabiliyorsun eczacım öyle dedi
Happy-41 lavininannesii benim mideme dokunuyor aç karnına zaten sabah aç tiroid ilacına vs de içiyorum o yüzden kahvaltıdan ya da yemekten 2 saat sonra içiyorum yine aç sayılır
Canan123 Bana ne doktor ne de eczacı bi şey demedi sadece günde 1 demişler, şu an burdakileri okuyunca şok oldum ben ne zaman denk geldi o zaman içiyodum
6263826 MDT doktoruma sordum bugün sizin ilacı da doktor o ilaçta Demir olmadığını söyledi sadece bi ek vitamin olarak verildiğini söyledi ve vermedi malesef. Ferra sanola devam en etkili ilacın o olduğunu söyledi
MDT 6263826 olabilir bilemiyorum. Her doktorun uygulaması farklıdır tabi. Benim tahlillerde falan bir eksik çıkmıyor 🤷🏻♀️