annelinkoo Kızlar mrb. 36+4 hamileyim. İki gündür bebeğimin hareketlerinde ciddi azalma seziyorum. İştahım da kapandı midem çok almıyor morelim bozulduğu için herhalde.. bunun nedeni nedir bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor ?
Ayseucn annelinkoo 32. Haftadan itibaren azalma başlayabiliyormuş doktorum bana 32. Hafta muayenemde söylemişti takip et hareketleri diye hiç hissetmezsen tatlı bi şey at ağzına sola yat hiç hareket yoksa gel demişti bi dene istersen
Kayasbht annelinkoo 35 haftalık oldum Benim bebeğimde maşallah çok hareketliydi ama oda artık daha sakin yeri daralmış olma ihtimali var tabi su azalma olayını bilmiyorum ama suyu azalsa hiç mi hareket edemez az mı hareket eder onu öğrenmek lazım .
Umay1m annelinkoo hafan ilerledikçe büyüyor büyüdükçe hareket alanı azalıyor canım o haftalarda çok normal ama takip et eğer 3 saatin üzerinde hareketsiz kalıyorsa mutlaka doktora görün
mommy_bee Kontrole gitseniz keske. Suyunda filan azalama olabiliyor kontrol edilse daha iyi olur. Benim suyu azalmis o sebeple hareketlerinin azaldığını hissetmiştim.
annelinkoo mommy_bee çarşamba günü gittim her şey normaldi bulunduğum yer iş sebebiyle ilçede pek imkan yok :( doğum başlarken felan azalıyor mu acaba bu aralar erkenden doğuracağımı düşünür oldum :(
saziye51 annelinkoo evet oluyor arada bende hep endişe ediyordum korkuyordum doktora gittiğim de öyle söylemişti doktorum
annelinkoo Ayseucn ewet düne dek benim çok hareketli idi maşl. Dünden beri az hareket ediyor hic hareketsiz değil seslenince tepki weriyor ama endişe işte 🙁
Kayasbht annelinkoo benim yavrumda sesleniyorum tepki veriyor o zaman içim tahat ediyor annelik ne kutsal bir şey 😊
annelinkoo Kayasbht yani iki gün öncesine dek suyun çok güzel dedi dr öyle sızma felan da hissetmedim açıkcası yerleri daralıyo herhalde ya öyle düşünmek istiyorum 🙄🤲🏻
annelinkoo Kayasbht ewett minnoşlar hiç üzmüyo anneleri maşl endişe edince cidden tepki weriyor halbuki minnacık 🥰
Kayasbht annelinkoo ay evet ya ne zaman endişelensem konuşsam hep anladı tepki verdi çok güzeller maşallah 🌹
annelinkoo Kayasbht Allah ın takdiri.. dün tesadüfî bi doğum sonrasını izledim.. bebek amansız ağlarken annesinin sesini duyar duymaz sakinleşiyo. Tanıyolar artık çok muazzam bir şey gene duygulandım.. 🙄
annelinkoo Umay1m ewet iyi düşünmek istiyorum 😓 peki bir şey sorucam canım üç saatin üzerinde hareketsizse ne gb riskleri war Allah göstermesin tabii de