Burcu4135 Aysegul354 o haftalarda hic belirtim yok niye acaba diye söylenirken 1 hafta sonra baslayan ve 2 ay hic bitmeyen bir mide bulantısıyla karsı karsıya kaldım en kötüsü de reflü oldum. Bence hic ses etme tadını cıkar insallah herhangi bir belirtiyle karsılasmazsın.
Kdk Aysegul354 halsizlik, sürekli uyku hali, mide bulantısı hiç birini yaşamadım çok şükür ve şuan 24.haftamdayım. Bence gayet normal keyfini çıkar 😇
Burcu4135 EceZ aaa kızlar cok zorlar anneyi diyorlar bende ona inanıp biraz rahatlatmıstım kendimi olmadı simdi 😁 benim de kız ama 2 ay mide bulantısı cektim reflü cıktı falan. Ne kadar sanslısınız 😁 saglıkla dogmayı nasip etsin allah 🤗
Cansuu1706 Aysegul354 bekle baslar bende cok fena bulanti koku hassasiyeti vardi suan 6. Aydayiz bulnti hala arada oluyor bu gunlerini ararsin 😍 yiyebildigin kadar haslanmis yumurta ye 🤣
Serendipity Demetkan erkek ama annem hem abimde hem de bende ayni benim gibi sifir belirti ile hamilelik gecirmis cinsiyetle alakali oldugunu sanmiyorum 😊
EceZ Burcu4135 amin inşallah 🤗🙏🏻 Bende belirtilerim olmayınca erkek diye düşünüyordum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşallah 🙏🏻
eslemeslem Aysegul354 normal benim de hiç belirttim olmadı sadece kanamam vardı düşük riskli bir gebeydim kanamam olmasa 20. Haftaya kadar hiç hamile olduğumu hissetmedim bile bebeğin hareketleri başlayana kadar 😂
Ayse71 6 cı haftadayım sürekli uyku sırt bel ağrısı sık idaresi çıkma hepsi var galiba ama kimisinden aynı belirtileri vermiyor korkulacak bir sürüm değil yani